Народний цілитель: Головне – не лінуватися, а лікуватися

,

10049Ліки від усіх хвороб дає нам природа і вони є прямо у нас під ногами. У цьому переконаний народний цілитель із Кучерівки Знам’янського району. Віктор Корнієнко розміняв дев’ятий десяток літ. За своє життя чимало потерпав від хвороб, але у дар отримав знання, які допомагають зцілювати людей. Про своє життя, як відкрив у себе дар цілительства та як сьогодні допомагає хворим долати недуги, – розповів «КП».

Як на ноги можуть поставити лікарські рослини, «КП» розповів травник і цілитель Віктор Корнієнко

Про своє дитинство Віктор Корнієнко згадує з посмішкою. Каже, народився у Кучерівці і ріс шибайголовою. Час тоді був повоєнний, тож хлопці рано пізнавали всі життєві премудрості і гіркоту.

– Коли трохи підріс, то з Кучерівської школи перейшов учитися у Богданівсь­­ку, де саме директором був відомий педагог Іван Гурович Ткаченко. От він і взяв мене під опіку. Після восьмого класу пішов учитися в школу механізаторів, а потім працював на МТС, у колгоспі. І якось у житті пішло все налагоджуватися, я завжди намагався в усьому брати першість, бути сильнішим. Отож і за роботу взявся з таким же завзяттям. А тоді ж були трудові змагання, то я навіть із Гіталовим змагався у хліборобстві, – згадує Віктор Корнієнко.

Та біда постукала до чоловіка дуже рано. У вісімнадцятирічному віці у нього стався перший інсульт, а в 23 – другий. Тривалий час лікувався у Кисловодську, потім у Мінеральних Водах.

– Коли був на лікуванні у Кисловодську, зі мною сталася дивна пригода, яка потім змінила все моє життя. З хлопцями, з якими лежали в палаті, вийшли на прогулянку у ліс неподалік санаторію. Там на галявині присіли і всі одразу заснули. І мені привиді­­лося, наче підійшов до мене незнайомий чоловік і каже мені: «Зараз ми будемо на небі». І я минув свою хату і пішов за ним. Я прокинувся після цього видіння і відчув, що бачу те, чого не бачать інші. Переконався у цьому, коли купив підряд кілька виграшних лотерейних білетів, почав бачити, що відбувається за сусідньою стіною, – розповідає співрозмовник «КП» і додає, тоді не розумів, яким чином це з ним відбувається і що робити з таким умінням.

Коли повернувся після лікування додому, пішов до головного лікаря райлікарні, бо думав, що це якась дивна хвороба. Ніякого пояснення від лікаря не почув, але той запропонував йому поїхати у столицю на міжнародний форум цілителів, аби цей рідкісний випадок показати нетрадиційним знахарям.

– На тому форумі мене оглянула якась цілителька з Індії і сказала щоб не хвилювався, це не хвороба, а дар, і я зможу лікувати людей. Але до цього розуміння пройшло ще чимало часу. Я дотримувався здорового способу життя, загартовувався, обливався круглий рік холодною водою і це дало мені таку енергію, що відчув у собі таку природну силу, енергію, яку міг передати слабим людям. Я почав лікувати. За тиждень міг поставити хворого на ноги, – розповідає Віктор Корнієнко.

Слава про цілителя з Кучерівки поширилася дуже швидко і вже за кілька місяців до двору чоловіка вишикувалася черга. Зрозумів, що вдома вже не може приймати стільки людей, тож лікував у медичному кабінеті у Кіровограді. Каже, не було такої недуги, від якої він не міг поставити людину на ноги.

– В руках було стільки енергетики, що у хворих піднімалася температура. Зцілював людей вдома, бувало їздив в інші міста, коли кликали до хворих. Якось попросили допомогти жінці, яка багато часу лежала після інсульту. Я підняв її на ноги. Бували випадки, коли до мене приносили хворих на носилках, а від мене вони виходили своїми ногами. Але після таких хворих мені самому потім ставало зле. Дуже багато фізичних сил і енергії забирала така терапія. Треба був певний час, щоб я міг відновитися і знову набратися енергетики, – розповідає цілитель і додає, зверталися до нього по допомогу навіть відомі політики й артисти.

Чоловік каже, розумів, що одного Божого дару замало, аби знати всі рецепти від хвороб. Тому постійно вчився у відомих фітотерапевтів і цілителів. Закінчив школу фітотерапії Наталії Бурмаки, спілкувався з відомою біоенергетиком Джуною. Мав чимало пропозицій працювати у відомих цілителів, але для цього треба було переїжджати в інші міста. Дружина Віктора Корнієнка категорично не хотіла полишати рідний дім у Кучерівці. Зрештою у 2002 році чоловік вирішив полишити цю справу і одразу ж у нього стався інсульт.

– Я думаю це мене Господь покарав, що я відмовився лікувати людей. Дуже довго оговтувався від хвороби, але вже багато знав, як лікуватися
травами, яка рослина допомагає від якої недуги. У мене сталося два інфаркти. Тож знання трав знадобилися і самому. Професор, який мене лікував, мені казав, де б не ходив, знаходь пустирник, з’їж жменю і забудеш про хвороби серця, – ділиться чоловік і додає, цілющі трави допомогли йому позбутися й туберкульозу кісток. – Хвороба вразила мені кістку на нозі. Я знав, що є така трава – філівник (каркізон), яка вбиває туберкульоз. Почав лікуватися й одужав.

Після того, як полишив зцілювати мануальною терапією, Віктор Корнієнко почав допомагати людям порадами з фітотерапії. Всі рецепти від недуг записував зразу у зошит, а коли вже за віком не міг приймати хворих, почав ділитися знан­нями і рецептами. Каже, бути здоровою може кожна людина. Головне – не лінуватися, а лікуватися. А природа сама дає нам потрібні ліки, треба їх тільки правильно застосовувати, аби не зашкодити, а взяти максимум користі. Лікарські трави можуть позбавити не тільки від застуди, шкірних хвороб, а й зцілити від важких недуг, безпліддя і навіть онкології.

Таких рецептів фітотера­­пії у цілителя назбиралося на цілий збірник. Перша книжка розійшлася дуже швидко. Віктор Корнієнко каже, збірник порад просто роздавав усім, хто потребував його допомоги.

– Мої рецепти людям допомагають одужати. Багато мені телефонують, приїжджають до мене і дякують. Кажуть, що мої поради не коштують великих грошей, бо всі лікарсь­кі препарати є у природі, в полі, в саду, вдома. Хіба хтось здогадувався, що вилікувати може звичайна сіль, мед, горілка, трави, які на городі виполюємо як бур’ян. Але при правильному застосуванні кожна рослина має таку цілющу силу, яка повертає життя, – переконаний цілитель.

Своїми фіторецептами від недуг Віктор Корнієнко поділився і з читачами «КП». Надалі у кожному номері газети ми друкуватимемо поради народного цілителя. Якщо ж хтось бажає отримати книжку з порадами травника, телефонуйте Віктору Корнієнку за номером телефону:
(068) 066-98-51.

 



Поради від Корнієнка: як лікувати застуду?

Оскільки від грипу, застуди, ГРЗ та ГРВІ ніхто не застрахований, підкажу, як уникнути цих захворювань, а в разі нездужання – швидше їх позбутися.

Вірусні недуги в основному турбують тих, у кого слабкий імунітет. Зміцнити його допоможе регулярний вранішній контрастний душ або обливання. Якщо цього зробити неможливо, просто обмийте холодною водою шию, вуха, потилицю, а потім енергійно витріть їх насухо. Можна обтирати все тіло спочатку вологим, а потім сухим рушником. Обов’язково уникайте протягів.

Сприяє зміцненню імунітету, оздоровленню травного тракту й омолодженню шипшина. Із її плодів готують чай, настої, відвари й п’ють замість води курсами по 10-15 днів 3-4 рази на рік.

Захистить від грипу, застуди, ГРЗ та ГРВІ такий засіб. Потрібно в 50 мл теплої води розчинити на кінчику ножа лимонної кислоти, по 1 ч. л. картопляного крохмалю й цукру, а потім влити розчин тоненькою цівкою в 150 мл окропу. Збовтати і вживати ліки по 1 ч. л. раз на день протягом двох тижнів. Зберігати ліки у прохолодному місці не довше двох місяців.

Можна залити склянкою води 2 ст. л. подрібненої кори дуба, довести до кипіння, прокип’ятити півгодини на слабкому вогні, процідити й випити відвар теплим, додавши за смаком мед. Готувати та пити його 3-4 рази на день. Увечері залити 0,5 л киплячого молока одну середнього розміру подрібнену до кашки цибулину, через 20 хвилин процідити й випити молоко гарячим на ніч.

Непогано залити склянкою води 1 ст. л. свіжої подрібненої капусти, довести до кипіння, проварити 5 хвилин, потім додати у відвар подрібнену голівку часнику, настояти 20 хвилин, процідити і вживати по 1 ст. л. настою 6 разів на день.

 

текст: Любов Попович

фото: Ігор Філіпенко

e-max.it: your social media marketing partner