У Кропивницькому врятоване курча подружилося з котами

,

10274Курча завело дружбу з трьома котами в Кропивницькому, сприйнявши їх за квочку. Разом домашні улюбленці граються, сплять та їдять. Чотирилапі пернатого товариша не ображають. Навіть дозволяють погрітися у своїй шерсті. Про порятунок маленького пташати кропивничани розповіли «КП».

Курча знайшла дівчина Тамара дорогою до магазину.

– Сиділо маленьке таке, пищало, лапка травмована була, – розповідає дівчина про знайду.

Пташеня дівчина вирішила забрати, аби його не з’їли собаки.

– Поклала його в кишеню і пішла в магазин. В мене продавчиня питає, що це у вас пищить? А я кажу: та нічого, то телефон. Принесла курча додому. В нього була лапка поломана, зараз уже зажила, курчатко підросло, жвавеньке, – розповідає рятівниця.

Оселили знайду не в курятнику, а в будинку. Няньчать тепер, неначе дитинку.

– Холодно в курятнику, йому температура необхідна 33 градуси, треба тільки в хаті тримати. Бачите, як воно в кишені сидить тихо, спокійно, відпочиває, – каже дідусь дівчини Віктор Пінчук.

У кімнаті, окрім пташати, живуть троє котів. Новенького чотирилапі не ображають, навіть дозволяють погрітися у своїй шерсті. Разом домашні улюбленці граються, сплять та їдять.

Цілком можливо, що курча виросте ручним, каже дідусь Тамари.

– Якщо отак няньчитися з ним з самого малечку, то й до рук ітиме, а будеш кликати – бігтиме за тобою, – сміється Віктор Пінчук.

Курочка це чи півник, поки визначити зарано, курчатко ще занадто мале. Дідусь радіє, що мале знайшло теплу кошачу компанію і сподівається, що воно виросте гарною куркою чи півнем.

текст і фото: Ірина Павленко
e-max.it: your social media marketing partner