У Кропивницькому паски освячують прямо з печі

,

11166Яке ж свято Великодня без традиційної паски? Духмяні, з натуральних інгредієнтів, із родзинками і цукатами щодня випікають паски на ТОВ «Кіровоградхліб 2014». Кожну партію великод­нього хліба прямо на підприємстві освячує ієрей церкви рівноапостольного князя Володимира Української православної церкви отець Петро, а вже потім випічку доставляють у торговельну мережу Кропивницького й області.

– Традиційно щойно випечені паски освячуємо прямо на хлібзаводі, аби люди могли придбати вже освячену випічку. Це зручно, бо не всі можуть піти до церкви за станом здоров’я чи через карантин. Наші паски печемо з натуральних інгредієнтів. Цього року до традиційних пасок пропонуємо фірмову – поліпшеної рецептури «Короваєво». Сподіваюся, споживачі гідно оцінять цей великодній хліб, – розповідає директорка підприємства Владлєна
Паренкова.

Паски на ТОВ «Кіровоградхліб 2014» випікатимуть не лише до Великодня, а й увесь наступний тиждень до поминальних днів.

 

111671116811169

 

текст: Любов Попович

фото: Ігор Демчук
e-max.it: your social media marketing partner