Газета в подарунок: 10 кропивничан отримали безкоштовну передплату на «Кіровоградську правду»

,

11294Десять щасливчиків в обласному центрі отримали у подарунок піврічну передплату на газету «Кіровоградська правда» з нагоди Дня захисту людей літнього віку.

– Ви безплатно даруєте передплату на газету? Не може такого бути! – здивовано запитували перехожі.

– Даруємо безплатно!

– Так я хочу собі! – радісно пристала на пропозицію літня жінка. А коли побачила, що їй справді заповнюють квитанцію, не втрималася: – А можна ще й сусідці передплатити? Вона теж любить читати!

У самісінькому центрі Кропивницького біля центрального відділення «Укрпошти» завжди жвавий людський потік. Перехожі збентежено і з недовірою поглядали на працівників редакції, які пропонували у подарунок передплату на «Кіровоградську правду».

– А ви не релігійну газету роздаєте? Напевно знову скоро вибори? – запитували. А коли у відповідь чули, що це найстаріша газета області, що пишуть у ній про звичайних людей, про життя і про події, охоче ставали в чергу, аби заповнити квитанцію.

– А можна дві газети передплатити – мені і мамі? – запитав десятий мужчина з приємною посмішкою. – От шкода, що лишилася остання квитанція, тоді хай буде мамі, я собі сам передплачу.

 

112961129711298

Подарункові квитанції заповнили за 15 хвилин, але люди ще довго просто охоче брали свіжий номер газети.

– Ми не випадково подарували десять передплат перехожим саме 15 червня. Цього дня в усьому світі відзначається День захисту людей похилого віку і День розповсюдження інформації про зловживання відносно літніх людей. Сьогодні надзвичайно важливо, щоб саме літні люди мали змогу отримати достовірну інформацію. Звісно, молодь здебільшого всі новини дізнається з інтернету, люди старшого покоління залишаються вірні традиції – читають газету. Ми розуміємо, що не всі мають змогу передплатити газету, часто старенькі вагаються на що потрібніше витратити гроші – на ліки чи на передплату. Але бути поінформованим також надзвичайно важливо ще й тому, щоб уберегтися від шахраїв і злодіїв, які нині часто вводять в оману саме літніх людей. На сторінках газети ми пишемо про такі випадки і закликаємо бути пильними. Саме тому у День розповсюдження інформації про зловживання відносно літніх людей ми і провели таку акцію, – зазначила головна редакторка газети Любов Попович.

Підтримати інформаційну обізнаність своїх рідних можуть і родичі, каже редакторка. Діти чи внуки можуть передплатити газету і зробити подарунок своїм батькам, дідусям і бабусям.

– Молодь нині користу­ється сучасними гаджетами, тому їм зробити це дуже легко. Можна оформити онлайн-передплату, електронну передплату, можна оформити її й оплатити банківською карткою, можна зайти на будь-яке поштове відділення або до нас у редакцію і передплатити газету собі і своїм рідним, – наголошує Любов Попович і додає, молодь може читати газету в соц­мережах. – Сторінки «Кіровоградської правди» є у фейсбуці, інстаграмі, газета має сайт і телеграм-канал. Новини від «КП» оперативні, доступні, відкриті. В «Кіровоградській правді» ви знайдете все, чого потребує ваш мозок – інформацію, ексклюзивні матеріали, статті про людей і життя, оповідання, поради і рецепти, кросворди. На сторінках газети можна привітати друзів і рідних із днем народження, дати оголошення про купівлю або продаж, посміятися над підбіркою легкого гумору.

 

1129911295

11300Нагадуємо про нашу акцію

Дві пляшки соусів від ТМ «Dansoy» можна виграти, передплативши «Кіровоградську правду» на друге півріччя. Стоп розіграшу – на початку липня. Оберемо чотири переможця.

Щоб взяти участь у розіграші, необхідно нам надіслати квитанцію з підтвердженням переплати.

Квитанцію можна відправити:

1. На адресу редакції: 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 44/66.

2. На вайбер чи телеграм – (097) 614-19-29.

У листі з квитанцією обов’яз­ково вкажіть зворотню адресу і номер телефону.

текст: Ірина Іванова
фото: Олександр Майоров

e-max.it: your social media marketing partner