В обласному центрі нелюди живцем закопали сімох цуценят

, Олена Сідорова

6122У Кіровограді в районі Кущівки невідомі закопали в землю живцем сімох цуценят. 68-­річна Ганна Попова знайшла малих випадково. Жінка доглядала за цуциками, годувала, а ті в один момент щезли. Якось вона йшла у справах і побачила, як ворушиться земля.

Як розповіла волонтер громадської організації захисту тварин «БІМ» Катерина Дорош, цуценята, яким лише близько двох тижнів, жили поблизу кінцевої зупинки маршрутки №126.

– Водії і жінка підгодовували маму цих цуциків. Але її нещодавно знайшли мертвою. Що трапилося­ – не зрозуміло. Кажуть, або собаки порвали, або машина збила, або вбив хтось… Семеро її діток залишилося під кущем, – каже волонтерка.

За цуценятами доглядала і підгодовувала Ганна Попова. Проте в один день, прийшовши до малих, жінка їх не знайшла.

– Тоді я пішла на город, який у нас поряд із тією зупинкою. Приходжу, але і там цуценят немає. Дивлюся, збоку від стежки ворушиться земля, а під нею – скавчать цуценята!!! Я скинула куртку, відкопала їх, забрала додому, вибрала з ротиків землю, якої вони понаїдалися, почистила їм носики. Боялася, що не виживуть… Я так плакала… Вони з­під землі самі не вибралися­ б,­ вони ж маленькі! Це ж яким треба бути жорстоким, щоб таке накоїти. Це нелюд! Як це, взяти живу тварину і просто закопати? – бідкається співрозмовниця «КП» і каже, якби знала, хто це зробив, заявила б до поліції.

Зараз волонтери просять небайдужих узяти собачат під опіку, оскільки пенсіонерка в силу обставин сама не може за ними доглядати.

– Допоможіть врятувати малечу! Хоч по одному візьміть. Актуальна також і фінансова допомога, харчами, підстилками, ліками, – закликають волонтери.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 4731 2191 0010 0704 (Дорош Катерина Геннадіївна), або ж залишивши пожертву в боксах організації захисту тварин, що знаходяться у зоомагазині в центральному сквері, у кав’ярні ТЦ «Реал» 1 поверх, у кав’ярні «Крамниця шоколаду» по вулиці Дворцовій.

 

фото: ілюстрація

e-max.it: your social media marketing partner