Микола Кравченко: У новому сезоні запалимо нові зірки і чекатимемо на повернення вже відомих

,

6152Обласна філармонія відкриває новий – 72 концертний сезон. Щільний графік концертів, відомі і не дуже виконавці, творчі прем’єри наших артистів – про родзинки концертної осені розповів «КП» керівник Микола Кравченко.

– Цьогорічний концертний сезон дуже насичений. І це не випадково, адже наша філармонія увійшла до трійки кращих в Україні. Нам є чим пишатися, – ділиться Микола Кравченко і зауважує, розважальну програму намагалися урізноманітнити як власними творчими доробками, так і виступами колективів із інших регіонів, і концертами відомих артистів.

Окрім суто обласних заходів, таких як гала­концерт «Краю наш, тебе ми прославляємо!», традиційно відбуватимуться й обмінні концерти з іншими регіонами. Уже відомо, що з творчими доробками до Кіровограда приїдуть Івано­Франківська, Ужгородська, Черкаська філармонії.

Вкотре незабутні хвилини насолоди кіровоградцям подарують Національний заслужений академічний ансамбль танцю імені Павла Вірського та «Піккардійська терція», поціновувачі балету побачать знамениту «Жизель», для шанувальників сучасної музики виступлять Світлана Лобода, «Потап і Настя», «Время и стекло», з гумористичними шоу приїдуть Сергій Притула і Валерій Жидков та багато інших зірок.

Нині філармонійці спільно з АТОвцями працюють і над новим творчим проектом – «Пісні побратимів».

– З ідеєю створення цього проекту до нас підійшов Володимир Бурко, у якого син загинув на сході (історію цього чоловіка «КП» розповідала і цьогоріч редакція вручила йому свою відзнаку «Герой «КП» – «КП»). Він сам уже кілька років їздить на передову, де під гітару співає власні пісні для військовим, підтримує їхній дух і вони за це йому вдячні, – продовжує керівник філармонії. – Це буде зовсім інший формат – пісні для захисників держави, які виконують не артисти, а звичайні хлопці, АТОвці. Наші військові сьогодні потребують такої підтримки духу. Про це вони кажуть і на концертах, куди ми їх запрошуємо.

Микола Кравченко каже, чекають на глядача і сюрпризи – на філармонійній сцені з’являться і нові імена.

– Родзинкою концертного сезону стануть нові імена – талановиті, яскраві і перспективні. Це Артем Гасленко, Олена Колосюк, Олександр Бізай. Чекаємо на повернення з Польщі Ярослава Страшного, а після навчання – учасника «Голосу країни» Владислава Кашпуренка, – підсумував співрозмовник «КП».
e-max.it: your social media marketing partner