«АгроЕкспо-2016»: У Кіровограді завершилася наймасштабніша агропромислова виставка – було що побачити, скуштувати і придбати!

,

6322Найбільший в Україні кіровоградський виставковий майданчик «АгроЕкспо», площею 90 тисяч квадратів, цьогоріч прийняв майже півтисячі компаній. Упродовж трьох днів вітчизняні й закордонні бренди не лише презентували власну техніку, а й демонстрували, як та працює в полі. За чотири роки, кажуть організатори, виставка набирає обертів. Причому цікава вона як аграріям і виробникам, так і жителям Кіровоградщини. У нинішньому році «АгроЕкспо» відвідало майже 21 тисяча людей.

Масштаби виставки вражають. Цьогоріч наша родина вперше побувала тут. Діти у захваті від усього! Величезне спасибі організаторам. Це гордість Кіровоградщини! – поділилася враженнями родина Єремієвих.

– Без перебільшення – це найбільш яскрава і грандіозна подія 2016 року у Кіровограді. Масштаб і різноманіття навіть важко передати. Нам пощастило, що у місті живуть, працюють, мріють і реалізують свої мрії такі люди як Павло Штутман, – прокоментувала Ліра Ільченко.

6323

 

– Щороку буваю на виставці. І щоразу дивуюся, як організаторам удається влаштувати такий масштабний захід. Цьогоріч придбала ковбаси у закарпатців і медовухи у наших виробників. Було б більше грошей, лише цими покупками не обмежилася б,­ – говорить жителька обласного центру Олена.

Традиційно в рамках «АгроЕкспо» відбувся і «Покровський ярмарок». Він тривав два дні і стільки ж часу організатори обирали найбільшого в області гарбуза.

6327 6321 6329

У першому турі переміг житель Олександрівського району Олександр Куценко. Його кабак заважив на 57,2 кілограма. Однак Олександра обійшов брат Сергій. Той виростив гарбуза майже на шість кілограмів більшого. За свої старання Сергій Куценко отримав у подарунок плазмовий телевізор.

Втім не обійшлося цьогоріч і без новацій. Уперше в рамках «АгроЕкспо» відбулася виставка племінної худоби і птиці – кіз, овець, страусів, кроликів, курей і перепілок. Найбільше «звіринець» облюбували діти.

 

 6325 6324 6330

e-max.it: your social media marketing partner