Мрія не старіє: В області здійснюватимуть мрії бабусь і дідусів

, Олена Сідорова

6377На Кіровоградщині стартує унікальний проект­-марафон, у рамках якого небайдужі виконуватимуть мрії літніх людей. Стати учасником можна буде уже з 15 жовтня.

Ідейники проекту – харківська філія «Volunteer Community». Зараз ми об’єдналися і проводимо марафон, у якому задіяні 12 міст України, а також Мінськ. За півроку плануємо виконати 300 мрій літніх людей (60+), – розповідає «КП» регіональний координатор проекту та волонтер всеукраїнської волонтерської мережі «Volunteer Community» Єлизавета Булгачова.

Організатори переконані, втілюючи мрії, молоде покоління дізнається більше про життя старшого.

– Тих, хто мріє, ми в проекті називаємо «мрійники». Після того, як бажання зібрані, – ми їх оформляємо (фото мрійника, коротка розповідь про нього і його мрії) і беремося за пошуки «чарівників» – людей, які, власне, братимуть участь у виконанні мрії. Це може бути хто завгодно – як окрема людина, так і ціла компанія. Такий проект уже стартував у Харкові й Одесі. Наприклад, у Харкові вдалося втілити в життя мрію однієї бабусі, яка дуже хотіла кросівки з коліщатками – щось на зразок роликів, – пояснює Єлизавета і додає, що зазвичай мрії літніх людей дуже прості, інколи навіть дитячі. – Але коли вони стають реальністю, треба бачити радість бабусь і дідусів – їхні відчуття не передати. Саме в ці моменти вони знають, що ще комусь потрібні.

Детальна інформація за телефоном: (066) 414-­17­-66 (Єлизавета).

 

Заповнити анкету «мрійника»

Заповнити анкету «чарівника»

Приєднатися до команди організаторів

e-max.it: your social media marketing partner