«КП» передала подарунки особливим дітям. Малі дякували мовою жестів!

,

6971«КП» продовжує брати участь у різних соціальних проектах, покликаних допомагати. У продовження теми про життя людей із вадами слуху, про що газета писала нещодавно, журналісти «КП» завітали до Кіровоградського навчально-виховного об’єднання №3, де виховуються і нав­чаються особливі дітки – надзвичайно талановиті, яскраві і сильні!

– Діти, їхні вчителі підготували просто вражаючий захід. Зізнаюся, коли пісню співають мовою жестів, – це дуже сильно. Емоції зашкалюють! У цій школі­дитсадку наш колектив був уперше. Але, впевнена, не востаннє, – говорить головний редактор «КП» Любов Попович.

Така зустріч журналістів газети і особливих дітей відбулася в рамках благодійного Новорічного проекту, ініційованого обласним телеканалом.

– «Кіровоградська правда» цьогоріч братиме участь у Новорічному вогнику. Але ми хотіли, щоб наша роль у цьому проекті була меседжем для всіх. Вдячні колегам з каналу за підтримку такої ідеї. Не розкриватиму усі карти нашої спільної роботи, але вірю, що глядачі зрозуміють наш посил, – зауважила головний редактор.

Нагадаємо, «КП» неодноразово підтримувала акції на підтримку онкохворих дітей, на підтримку тварин-безхатьків та інші.

Торік газета – єдина в області – отримала на рівні з центральними медіа важливу відзнаку Українського форуму благодійників «Благодійник року».

– Це дуже важливий напрямок нашої роботи, бо журналісти у першу чергу повинні нести добро. Можна писати про політику, про кримінал, але обов’язково треба говорити й про милосердя. Саме це робить нас людьми, – наголошує Любов Попович і додає, важливо не тільки самим долучитися до доброї справи, а й спонукати інших. – Журналісти «КП» роблять це своїми матеріалами через газету і щоразу закликають своїх читачів не бути байдужими до чужої біди.

e-max.it: your social media marketing partner