Хочете знати, яким буде наступний рік для вас? Рахуйте!

,

7305Прийдешній 2017-­й – рік гордої, завжди першої Одиниці, (2+0+1+7=10=1) символу тотального оновлення і змін. Це рік, яким починається новий дев’ятирічний життєвий цикл! Тож важливо і почати, і прожити наступні дев’ять років гідно, наголошує нумеролог Наталія Броншпіц, яка уже традиційно готує читачам «КП» свій прогноз.

Аби скласти нумерологічний особистий прогноз на 2017 рік, існують дві методики. Яка ближче – обирайте самі!

Розпочніть із визначення особистого числа року. Для цього додаємо всі цифри власного року народження. Наприклад, 2 + 0 + 1 + 7 = 10 = 1.

Отже, число майбутнього року – одиниця! А це означає, що новий рік обов’язково принесе щастя і велику удачу активним і оптимістично налаштованим людям. Оскільки одиниця – це початок відліку, то удача буде прихильною до лідерів. 2017­й буде для них тестом на самостійність, адже більшу частину часу доведеться вирішувати все самотужки. При цьому спиратися на чужі поради категорично не можна!

Майбутній рік дуже сприятливий для кар’єристів. Вони можуть досягти чималих висот, у тому числі й збагатитися матеріально. Це ідеальний час для кар’єрних змін на краще, однак зважуватися на них спонтанно не варто.

Такими є загальні нумерологічні тенденції 2017 року. А от яким наступаючий рік буде для кожного особисто – можна вирахувати.

Варіант розрахунку №1
Для того, щоб вирахувати ПЕРСОНАЛЬНЕ число народження, необхідно сплюсувати усі цифри дати народження (число і місяць) поки не вийде однозначне. Наприклад, ви народилися 21 листопада (2+1=3) (1+1=2) 3+2= 5. Особисте число народження людини, народженої 21.11, буде 5!
Далі до отриманого числа додайте число прийдешнього року – 5 (особисте число народження) + 1 (число року). Виходить 6. Результат цих обчислень і є персональним числом року.

Варіант розрахунку №2
Цей спосіб розрахунку не відрізняється від попереднього. Єдине, необхідно розуміти, що описані характеристики ПЕРСОНАЛЬНОГО числа року починають діяти для людини лише від дня народження до дня народження.
Тобто, якщо мова йде про 21.11, то характеристика числа почне діяти лише 21 листопада 2017 року.
До того часу – працюватиме характеристика попереднього року – на одиницю менше, відповідно 5!


Характеристики ПЕРСОНАЛЬНОГО числа року

Число 1
У новому році вам під силу буде змусити Колесо Фортуни обертатися у потрібному напрямку. Рік обіцяє бути надзвичайно вдалим за умови вашої активності. І пам’ятайте, ви закладаєте фундамент свого життя на найближчі дев’ять років.

Число 2
Вам слід проявляти тактовність, навчитися дипломатії. Завдяки вмінню переконувати, зможете домогтися великих успіхів. Важливою стане для вас тема партнерства – чи то ділове співробітництво, чи шлюб. Довіряйте інтуїції – вона допоможе опинитися в потрібний час у потрібному місці. І взагалі, звертайте увагу на знаки, зокрема на сни...

Число 3
Ви вже в радісному передчутті наближення свята і майбутніх змін? Це правильно: новий рік стане для вас одним із найбільш благополучних і щасливих. Все, що раніше посіяли, принесе хороші плоди. Це рік самопіару та прояву всіх своїх умінь і талантів!
Рік сприятливий для створення сім’ї, а також для її поповнення. Частіше бувайте на природі, заряджайтеся енергією, і не має значення, це буде за містом чи в найближчому сквері.

Число 4
У цьому році вам не можна уникати відповідальності. Можливо, доведеться взяти на себе якісь зобов’язання, а також навчитися встановлювати чіткі межі і захищати власну територію, моральні принципи і досягнення. Будьте наполегливими і завзятими.
Рік буде сприятливим для відкриття власної справи, реєстрації шлюбу, будівництва житла і будь­яких довгострокових проектів. Умова одна: завжди діяти в рамках закону!

Число 5
Нудьгувати у 2017­му точно не доведеться. На вас чекають нові знайомства, несподівані пропозиції, незабутні подорожі… Крім того, опинитеся на своєрідному перехресті долі, і доведеться вибирати з двох варіантів. Питання може бути пов’язане і з роботою, і з любовними відносинами, і з вашими потаємними бажаннями. Так чи інакше, необхідно визначитися раз і назавжди, не залишаючи собі ніяких можливостей для маневрів.

Число 6
З настанням нового персонального року, ви можете з подивом виявити, що вам уже зов­сім не хочеться перебудовувати світ, а хочеться сімейного тепла, затишку й гармонії. Дім, сім’я, діти, батьки стануть вам ще ближчими і дорожчими. З’явиться бажання облаштувати своє гніздечко. Багато зважаться на ремонт, заміну меблів і побутової техніки. А ще – це хороший час для внутрішнього розвитку, звільнення від страхів і комплексів, які заважають вам рухатися вперед.

Число 7
Рік призначений для отримання знань, розуміння того, що відбувається в житті, зміцнення своїх позицій. Більше уваги приділяйте собі, своєму духовному і фізичному стану. Осмисліть реальність, оцініть своє місце в світі. Це час для виважених, обґрунтованих рішень і дій. Самоконтроль, самоповага, сила волі допоможуть вам у подоланні перешкод. Успіх досягається в результаті зусиль, а не випадку. Варто стримувати свої фінансові та кар’єрні пориви!

Число 8
Час затвердження та отримання результатів праці попередніх років. Відчуйте вашу силу і зрілість, оцініть свій життєвий досвід. Вирішіть усі спірні справи і справи, пов’язані з правом – укладайте угоди, оформляйте документи.
Саме час впритул зайнятися кар’єрою. Зараз є на це і сили, і бажання. Намагайтеся бачити в кожній проблемі потенційну можливість для самоствердження, джерело цінного досвіду. Цей рік, як свого роду іспит – чимало залежатиме від вашої особистої внут­рішньої сили, чарівності й уміння схилити інших людей на свій бік. Все створене показує ваш успіх у житті!

Число 9
Час прощання з минулим. У наступному році вам доведеться мати дуже важливий діалог із собою. Неквапливі роздуми можуть призвести до переоцінки цінностей, перегляду колишніх уявлень про успіх, благополуччя, любов... Нікому не дозволяйте тиснути на вас, нав’язувати чужу думку. Коли дійдете згоди з собою, переверніть чергову сторінку життя, щоб почати все з чистого аркуша. Не факт, що ваш шлях буде устелений пелюстками троянд, але не сумнівайтеся, вам під силу це подолати.
Самодисципліна, відповідальність, витримка і наполегливість допоможуть домогтися найкращих результатів.

Планетарні тенденції 2017 року
Ретроград Меркурія – усі справи, покупки, важливі підписання документів, розпочаті саме на ретрограді, не дадуть очікуваних результатів. Усе розпочате буде не довгостроковим!
19 грудня 2016 – 8 січня 2017
10 квітня 2017 – 3 травня 2017
13 серпня 2017 – 5 вересня 2017

Ретроград Венери – період не підходить для великих фінансових вкладень, початку будь­якого партнерства, укладання шлюбу, проведення пластичних операцій!
4 березня 2017 – 15 квітня 2017

Нульові дні «Дельфіна»
15-­20 березня – дні суворого пос­ту, смирення та покаяння.
Не розпочинайте нових справ і нових відносин. Закінчуйте і продовжуйте розпочате, підводьте підсумки, віддавайте борги!

Лютий і серпень 2017 року – украй емоційно нестабільні періоди. Максимально виважено підходьте до будь­якої справи, оскільки все розпочате в період затемнень матиме відголоски чи наслідки протягом 18 років!
e-max.it: your social media marketing partner