У Світловодську нелюд ледь не задушив кота за ланцюжок

, КП

8181У Світловодську нелюд ледь не задушив кота, намагаючись зірвати з нього біжутерний ланцюжок. Тварину ветеринари врятували. А от господиня дивується звірству людей.

 

– Десь о п’ятій ранку я побачила у вікно, як хтось ловив кота. Я не хвилювалася, адже думала, що мій удома. Але коли кинулася шукати, з’ясувалося, його не було. Вибігла на вулицю і побачила, що Фор – мій кіт – ледь тримається на лапах, – розповідає «КП» власниця тварини Тетяна Васецька.

 

Перелякана дівчина одразу відвезла улюбленця до ветеринара.

 

– Не могла зрозуміти, що з Фором. Напередодні все було гаразд. Він ще зовсім молодий, йому й року немає. Ветеринар сказав, що кота душили, – продовжує Тетяна.

 

Лікар припустив, що кіт міг десь зачепитися ланцюжком, проте господиня переконана – той став жертвою нападника.

 

– Зачепитися він точно не міг. Ми навмисне одяг­ли ланцюжок так, щоб не міг зняти і зачепитися. Тоді я й згадала вранішню історію. Але самого чоловіка, на жаль, не розгледіла, бо лише світало, – зауважує співрозмовниця «КП». – Це ж хтось настільки дріб’язкова, жадібна людина! Ну як так можна було! У котів крадуть! Якщо вже вирішили красти, то нащо тварину так мучити, ледь не вбивати! Ланцюжок із позолотою, але ж не срібний, не золотий… Скоріш за все, чоловік намагався зірвати прикрасу. У Фора шок. Його ледь врятували. Зараз він удома, трохи кашляє, але сподіваємося з ним буде все гаразд.

 

Нині Тетяна каже, більше ризикувати життям кота не буде – жодних ланцюжків. Обмежиться лише нашийником.

 

фото: надане власницею кота

e-max.it: your social media marketing partner