На благодійному розпродажі «КП» зібрала майже 18 тисяч гривень

,

9241Майже 18 тисяч гривень під час благодійного розпродажу зібрала «КП» спільно з благодійним фондом «Янгол життя» на придбання медикаментів онкохворим дітям. Акція зі збору іграшок тривала місяць. Протягом цього часу до редакції принесли понад тисячу забавок, найбільше – в останні два дні. Газета вдячна усім доброчинцям загалом і кожному зокрема, адже без такої шаленої підтримки навряд чи вдалося реалізувати задумане. Втім остаточно підбивати підсумки акції ще зарано – попереду аукціон однієї іграшки. Стартує він уже сьогодні на сторінці «КП» у Facebоok.

– Стільки позитиву у нас не викликала, мабуть, жодна інша акція. Цілий місяць збору іграшок і фінальний акорд – розпродаж – викликав неймовірну хвилю емоцій. З одного боку ми раділи, що зібрали такі великі гроші, а з іншого – що нам вдалося розбудити в серцях багатьох кіровоградців і, головне, дітей розуміння взаємопідтримки, добра і милосердя, – говорить головний редактор Любов Попович.

За час збору іграшок, до редакції принесли більше тисячі забавок. Усе це добро в неділю «КП» продавала на Театральній площі в обласному центрі.

– Ви – молодці! Влаштували таку хорошу акцію! Я також взяла участь – принесла іграшки на розпродаж, а сьогодні купила кілька забавок своєму внуку і навіть допомогла продати кілька штук. Важливо, що люди зрозуміли благодійну мету акції, – зауважила кіровоградка Тетяна.

– Ой, скільки іграшок! Мені подобається он та свинка, і зайчик, і мавпеня, – у захваті вигукувала маленька покупчиня, яка прийшла на благочинний розпродаж із батьками, а до того – принесла до редакції свої іграшки.

– Ми вдячні усім, хто зробив внесок у добру справу. Особлива подяка тим батькам і дітям, які взяли подвійну участь в акції – принесли іграшки, а потім ще й прийшли на розпродаж, – додає Любов Попович і зауважує, де­хто просто кидав гроші у скриньку, розуміючи, на які цілі йде збір.

Найбільшу покупку – на суму 5850 гривень здійснив очільник області Сергій Кузьменко. Відомо, що придбані іграшки він передасть до дитячого будинку.

Загалом під час благодійного розпродажу вдалося зібрати майже 18 тисяч гривень. Втім, на цьому ставити крапку зарано – 30 травня «КП» оголошує аукціон однієї іграшки, аби зібрати ще дві тисячі гривень і таким чином закрити збір на придбання одного курсу хіміотерапії, ціна якого – 20 тисяч гривень.

– Цю іграшку для благодійної акції передали діти доброго друга редакції, яка постійного підтримує такі доброчинні прое­кти, директора хлібозаводу Владлени Умнової. Знаємо, діти довго визначалися, які іграшки передати, зреш­тою обрали найдорожчі. Одну з них ми продали. А от іншу – відклали для аукціону, – пояснює головний редактор. – Це міньйон із мультфільму «Посіпаки». Іграшка – дивовижна. Сподіваюся, нам удасться завдяки їй зібрати дві тисячі, яких бракує до необхідної суми.

Решта забавок, які не вдалося розпродати, «КП» передасть до Кіровоградського центру соціально-психологічної реабілітації дітей із притулковими групами, а також до ігрових кімнат обласної дитячої лікарні.

фото: Ігор Філіпенко

 

9242 9243

9244

9245

9246

9247

e-max.it: your social media marketing partner