«КП» вітатиме вихованців дитбудинків із днем народження

,

9659Акція «Іграшки рятують життя», яку «КП» влаштувала до міжнародного Дня захисту дітей і в її рамках зібрала понад 20 тисяч гривень на хіміотерапію для онкохворих малих, отримала несподіване продовження. Благодійник із Новоукраїнки привіз до редакції кілька ящиків іграшок і надихнув газету на новий доброчинний проект – «Привітай дитину з днем народження». До сторічного ювілею газета вітатиме з уродинами вихованців обласного соціального центру матері та дитини, а також центру соціально-психологічної реабілітації дітей із притулковими групами.

Із Юрієм Бакуном із Новоукраїнки «КП» познайомилася в обласній лікарні, коли саме передавала іграшки до ігрових кімнат трьох відділень. Та випадкова зустріч завершилася обміном телефонів і кинутим чоловіком: «Я вам зателефоную. Хочу теж передати іграшки дітям». І ось у вівторок – несподіваний дзвінок у редакцію: «Привіз вам іграшки. Забирайте!».

– Свого часу ми з дружиною мали невеликий магазин дитячих забавок у Новоукраїнці. Але так склалися обставини, що бізнес потроху занепав, магазин закрили, а непродані іграшки склали вдома. Їх було удвічі більше, та діти гралися і переполовинили. Коли дізналися про вашу акцію, вирішили залишки передати газеті, а ви вже – далі до якогось дитячого закладу на ваш розсуд, – розповів «КП» Юрій Бакун.

– Цей добродій вразив у саме серце. Наша акція зі збору і розпродажу іграшок уже скінчилася і тут раптом за кілька тижнів знову купа іграшок! – ділиться­ головний редактор газети Любов Попович. – Вкотре переконуємося, що людей із добрими й відкритими серцями дуже багато. А нас це надихнуло на продов­ження доброї справи. «КП» вирішила започаткувати нову акцію – «Привітай дитину з днем народження». Адже чимало малих, які не зі своєї вини потрапили у певні життєві обставини, навіть не знають, що таке справж­ній день народження. А ми вирішили: якщо у таких діток є день народження, то обов’язково мусять бути і подарунки саме в той день, коли вони народилися.

Ще частину іграшок «КП» передала найменшим вихованцям – в обласний будинок дитини.

Можливо хтось із читачів бажає приєднатися до акції і привітати дітей із днем народження, може приносити подарунки в редакцію газети. «КП» обов’язково передасть їх іменинникам.

Подарунки приймаються за адресою: Кіровоград, вулиця Чикаленка, 1а, офіс 420.

Телефони для довідок: (0522) 27-84-30, (066) 374-32-59.

фото: Наталка Маринець

e-max.it: your social media marketing partner