Купальська ніч: Олександрійка знялася у кліпі гурту «ВВ»

, КП

9937Актриса Олександрійського народного аматорського театру 34-річна Марина Вороніна у ніч на Івана Купала знялася у кліпі гурту «Воплі Відоплясова» на пісню «Несе Галя воду». Запрошення для жінки стало справжньою несподіванкою, адже заявку вона не подавала. Як Марина потрапила у відео і яку роль виконувала – розповіла «КП».

За освітою Марина інженер-економіст-кібернетик. Але все дитинство виступала на різних заходах – співала, танцювала і мріяла бути артисткою.

– У доросле життя, за порадою батьків, сцену не брала. Але амбіції нікуди не дінеш. Оту потребу виходити на сцену, бачити глядача, звук оплесків неможливо залишити назавжди, – зізнається «КП» Марина.

Жінка пішла у тамтешній аматорський театр. Якось до них приїхав актор Олександр Вознюк і запримітив Марину, яка горіла акторською справою.

– Він щось у мені розгледів, додав в усі можливі групи кастингів на різних сайтах, – розповідає співрозмовниця.

Імовірно та зустріч і стала щасливим квитком Марини. Актриса припускає, скоріше за все, на участь у зйомках кліпу її запросили після того, як побачили анкету на одному з тих сайтів, де зареєстрував Вознюк.

– Заявку на участь у кастингу на цей кліп я не подавала. А мене запросили. Подзвонили, кажуть: «Ви підходите нам по типажу, не хотіли б ви...». Звичайно хотіла б! Але це була несподіванка для мене, – пригадує Марина.

Зйомки за участі Марини тривали добу. Вона виконала роль барабанщиці в образі дівчини-гусара. Жінка радіє такому досвіду роботи і знайомству з «ВВ».

 

9940

– Загалом залишилися приємні враження після зйомок. Чудова дівчина-режисер. Олег Скрипка чудовий! – ділиться Марина. – Дуже скромний, як і всі його музиканти. Нас постійно підбадьорювали, хвалили, жартували…

Жінка зізнається, єдина складність під час зйомок – це багато макіяжу.

– Кожні півгодини-годину нас підфарбовували. Причому усе змити і заново нанести не було можливості. Тому нам наносили поверх вже накладеного макіяжу. Та «штукатурка» сушила все обличчя. Але це єдине, від чого було важко на зйомках, – говорить співрозмовниця «КП».

Новий кліп на пісню «Несе Галя воду» за участі олександрійки можна буде побачити вже за кілька місяців.

– Відео презентують через півтора-два місяці. Дуже несподіваний сюжет цієї пісні, – інтригує Марина. – Тому, гадаю, буде цікаво.

 

99389939

 

фото: із соцмереж

e-max.it: your social media marketing partner