«Кіровоградська правда» вдруге взяла участь у головному ток-шоу країни «Шустер LIVE»

,

2441Минулого тижня газета «Кіровоградська правда» вдруге взяла участь у політичному ток­шоу «Шустер LIVE». У студії вперше замість глядачів зібралася сотня головних редакторів та заступників керівників регіональних ЗМІ – газет, радіостанцій, телебачення, онлайн­видань. Представляла «КП» Олена Сідорова. Як пообіцяв ведучий програми Савік Шустер, таку «злу і професійну» публіку з усіх куточків України збиратимуть щоквартально.

Журналісти знайомилися з роботою шоу два дні. У перший день був чотиригодинний ефір із представниками політичних партій. Тема розмови – результати місцевих виборів.

2442– Що одразу обурило журналістів, так це те, що деякі політики, заявлені в анонсі, не прийшли, – розповідає Олена. – Деякі колеги сміялися, що політики просто побоялися такої кількості «акул». Під час самого шоу журналісти спокійно спочатку слухали політиків, однак врешті не витримали і самі стали говорити і задавати гострі питання.

Наступного дня гостей чекав ще один прямий ефір – присвячений історії ток­шоу, професійному й особистому життю ведучого Савіка Шустера.

– Уже по закінченню програми деякі журналісти говорили, що інколи забували про камери і просто відверто спілкувалися з Савіком. Медійники розповідали йому про проблеми своїх регіонів, ділилися наболілим у професії, – каже Олена.

Безумовно, і журналіст «КП» не могла не поставити запитання Савіку, адже до редакції часто телефонують і пишуть читачі, яких хвилює, як можна побачити головне ток­шоу країни тим, у кого немає ані кабельного, ані супутникового телебачення, ані інтернету?

Шустер пояснив, що інтернет і власний канал студії – єдина можливість доносити до людей позицію. Виходити на інших каналах програма не буде.

– На каналах, які належать олігархам, давайте я буду називати їх олігархами, виходити у нас немає шансів. Їм телефонують із адміністрації і вони просто не повинні нас брати в ефір. Отже, ТРК «Україна», «1+1», «Інтер» і «ICTV» – ми виключаємо, «Перший національний» – теж. Влада нас не любить. На 112 каналі, на якому ми виходили, дуже складна зараз ситуація і якщо раптом ми там з'явимося, то це буде кінець каналу. Тому ми і вирішили створити свій. Думаю, кілька місяців протримаємося. А як далі – не знаю? Рекламних грошей немає, спонсорських немає, треба тоді йти і комусь продаватися. Але це безглуздо. Тому і використовуємо найдешевші методи поширення контенту, – сказав Савік.

Олена розповідає, що за два дні встигла познайомитися з багатьма колегами з інших регіонів країни.

– У нас було вдосталь часу поспілкуватися з колегами. Це великий досвід. Раніше здавалося, що усі працюють за однаковою схемою. А насправді багато нового для себе відкрила. Журналісти Львівщини дуже хвалили тематику матеріалів, графіки та верстку «Кіровоградської правди», були в захваті від шрифтів, великих заголовків, газетного простору і наших рубрик. Їм однаково сподобався і вівторковий двоколірний номер, і п’ятничний повноколірний. Це було неймовірно приємно, – говорить Олена.


Нагадаємо, програма «Шустер LIVE» виходить щоп’ятниці о 20:30 на телеканалі 3s.tv.
e-max.it: your social media marketing partner