Олександрійська пара стала сім’єю шістьом діткам

,

5410Олександрійці Маргарита та Ян Метельські ще задовго до одруження мріяли працювати за покликанням та мати велику щасливу родину. Сьогодні вони можуть з упевненістю констатувати: їхні мрії збулися. Маргарита, як і хотіла, стала слідчим, а Ян працює заступником начальника пожежної частини. Сьогодні пара виховує сімох(!!!) прекрасних діток.

Маргарита з Яном познайомилися ще одинадцять років тому. Обоє були школярами.

– Нам було по шістнадцять. Познайомили нас спільні друзі. Відтоді ми разом, – розповідає «КП» Маргарита.

Закінчивши школу, пара поїхала на навчання до Харкова. Коли Маргарита була на п’ятому курсі, на саме Різдво Ян освідчився.

У 2012 році у подружжя Метельських народилася донька, а ще за два роки вони стали батьками шістьом діткам.

5411– Створити велику родину – це наше спільне бажання. У мене чоловік виріс у такій же сім’ї. Ми спочатку хотіли одну дитинку взяти, але не було. Нам запропонували шістьох – вони з однієї сім’ї. Тож тепер у нас три доньки і чотири сина. Двом діткам по 4 роки, потім 5, 6, 8, 9, 10 років, – ділиться жінка.

Співрозмовниця «КП» пояснює, біологічних батьків усиновлених діток позбавили прав.

– І хоча ми не забороняємо їм спілкуватися, батьки не наважуються, – додає вона.

Маргарита каже, попов­нення у сім’ї відбулося, коли доньці випов­нилося півтора року.

– Спочатку вона трохи ревнувала, а потім полюбила своїх братиків і сестричок. Знайомі реагували по­різному, але здебільшого дивувалися. Насправді, це не так важко, як здається, – переконує жінка.

Сім’я Метельських живе у просторому будинку. Місця, кажуть, вистачає на всіх. У вихованні діток Яну і Маргариті допомагають батьки.

– У вихідні ми обов’язково відпочиваємо усі разом. Будні розписані – хто в школу, хто в дитсадок, потім танці, футбол… Влітку – море, річки, природа, – розповідає Маргарита і зізнається, щаслива, що мрії збулися.
e-max.it: your social media marketing partner