Хлопчик зі Світловодська знявся у кіно і мріє про акторську кар’єру

, КП

653912-­річний Михайло Кобилкін зі Світловодська вже має солідну кар’єру. Він співає, знімається у кіно… У своєму арсеналі юний талант має кілька епізодичних ролей у фільмах і серіалах, чимале портфоліо для різних проектів. А нещодавно хлопчик знявся в головній ролі серіалу «Реальна містика», який транслюють на телеканалі «Україна».

– Спочатку я займався співом. Співаю з п’яти років. А потім почав фотографуватися для різних проектів, реклами… Мене помітили і запросили у кіно. Спочатку у масовки, а потім і на головну роль. Перший серіал, де я знімався, називався «Вікно життя». Його показували на телеканалі «Україна», – пригадує юний актор Міша Кобилкін.

Згодом Мишка запросили на головну роль в серії «Прокляття Гіти» із серіалу «Реальна містика».

– На роль у цей серіал мене відібрали серед інших учасників на кастингу. Особисто мені було не важко під час відбору, а навіть цікаво. Потрібно було представитися та зіграти невеликий епізод, – каже хлопчик.

– Міша пройшов проби для цього серіалу у липні, – уточнює мама хлопчика – Євгенія Аболмасова. – Перед пробами на кастинг менеджер розповіла йому сюжет і запитала згоду. Він погодився вмить.

Зйомки за участю Мишка тривали три дні. Зокрема, одну зі сцен знімали на справжньому цвинтарі. Хоча серіал має містичний сюжет, маленькому актору було зовсім не страшно зніматися у такому кіно.

– Це ж усе не насправді. Це – гра. Коли інші дивилися, то боялися, а мені було нестрашно. Я дивився і посміхався, бо усе знав. Мені дуже сподобалося зніматися у цьому серіалі. Текст там був невеликий. Грати було не складно, не враховуючи декількох сцен, – розповідає хлопчик.

6540

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мишко розповів «КП», що він грав шестирічного хлопчика, якого звали Влад.

– За сценарієм, Влад вдавав хворого, хоча насправді він був абсолютно здоровий. А мама розповідала, що її донька впала в кому і дев’ять років пробула в такому стані. Вона хотіла вирізати нирки у сина, аби врятувати доньку. Але насправді «кіношна» мама була найдобрішою за всіх акторів. Я навіть із нею потоваришував, – розповідає хлопчик.

Серія «Реальної містики» у серіалі «Прокляття Гіти» з Михайлом Кобилкіним у головній ролі вийшла ще на початку вересня, проте хлопчик досі згадує зйомки.

– Міша досі згадує зйомки з «Реальної містики». Це була його перша головна роль. Під час зйомок нічого не боявся, інколи навіть було весело і дуже смішно. Міша дуже задоволений, кожні зйомки вважає подарунком долі. На цьому проекті він познайомився з професійними акторами, новим режисером, – розповідає мама хлопчика. – Я вважаю, що Міша сприймає все це, як велику дитячу гру для дорослих. Він не втомлюється навіть тоді, коли дорослі вже падають з ніг.

12­річний Міша намагається­ всюди встигати – і в кіно зніматися,­ і в школі вчитися, і з друзями гратися.

– Дуже часто доводиться відпрошуватися зі школи, бо від мене нічого не залежить. Зйомки бувають у різний час. Наздоганяти навчання буває важкувато, але я стараюся. Вчителі ставляться з розумінням. Багато однокласників заздрять, але є й такі, що підтримують, – зізнається­ «КП» Міша.

Як і всі діти, Мишко любить відпочивати і розважатися.

– Окрім кіно і співів, я люблю гуляти з друзями і дивитися анімацію, – додав хлопчик.

Окрім головної ролі в одній із серій «Реальної містики», Мишко ще брав участь у розважальному шоу «Пороблено в Україні» та знімався в рекламі парку екстримального відпочинку «Х­парк».

e-max.it: your social media marketing partner