Сьогодні «Shtorm» встановив веб-камеру на площі перед міськвиконкомом

, Олена Сідорова

4815У Кіровограді місцевий інтернет-провайдер ТОВ «ІСП-Шторм» встановив веб-камеру з видом на площу перед міськвиконкомом сьогодні, 26 травня. Відтепер за подіями, які відбувають біля міськради, можна спостерігати в онлайн-режимі. Раніше «Шторм» встановив дві камери на площі Героїв Майдану.

«Інтернет-провайдер «Шторм» розширює географію онлайн-камер нашого міста. Сьогодні в тестовому режимі запустили ще одну камеру з панорамою центру Кіровограда. Тепер можна побачити будівлю міськвиконкому, пам'ятник знаменитому градоначальнику Олександру Пашутіну та частину вулиці Велика Перспективна», – йдеться на сторінці «Шторму» в Facebook.

Як раніше розповідав «КП» директор підприємства Костянтин Макаренко, камери зараз працюють у тестовому режимі. Проте, якщо буде зацікавленість з боку місцевої влади та городян, інтернет-провайдер готовий розширити мережу камер.

– Поки ми експериментуємо, – розповідав він. – Це не система відеоспостереження, це просто подієва камера. Вартість цієї камери в межах 100-120 доларів. Панорама, яка транслюється, нікуди не записується, відео не зберігається. Це своєрідна презентація нашого міста в інтернет-мережі.

 

Перегляд і переключення камер доступні за посиланням.

 

4816

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4817

e-max.it: your social media marketing partner