Завтра дружини кіровоградських військовополонених збиратимуть підписи під зверненням до Порошенка

, КП

4998Дружини кіровоградських спецпризначенців, які другий рік поспіль перебувають у полоні російських бойовиків, Сергія Глондара та Олександра Корінькова – Катерина та Юлія збиратимуть підписи під зверненням до Президента Петра Порошенка, щоб він нарешті звернув увагу на їхню проблему й допоміг звільнити з полону чоловіків. Відбуватиметься це завтра, 10 червня на площі Героїв Майдану під час акції проти війни на сході, повідомили вони «КП».

– Завтра ввечері буде мітинг на площі Героїв Майдану на підтримку міжнародної акції проти війни на сході. Ми теж там будемо. Хочемо зробити петицію до Президента, написати до нього звернення, щоб він вже нарешті звернув увагу та допоміг звільнити наших чоловіків з полону. Жителі міста, у кого буде бажання, зможуть поставити підписи під цим листом, – розповідає Юлія Корінькова.

Жінка каже, досі немає жодних новин про те, як триває робота зі звільнення Сергія та Олександра.

– Ні від Ірини Геращенко, ні від Президента жодної відповіді. Він зайнятий у нього державні справи. Поки відповідають лише одне: щоб ми чекали, що наші чоловіки в списках на звільнення. Але ми і так знаємо, що вони в списках. Давно. І давно чуємо оте «чекайте», – додає Юлія.

Як уже повідомляла «КП», кіровоградські спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков утримуються російськими бойовиками уже другий рік поспіль.

З тих пір дружини військовополонених оббивають пороги чиновницьких кабінетів, аби визволити їх. Представники влади футболять жінок від однієї інстанції до іншої.

Надія Савченко пообіцяла дружинам кіровоградських військовополонених Сергія Глондара та Олександра Корінькова, що допоможе звільнити чоловіків із полону.

Нагадаємо, в Кіровограді на площі Героїв Майдану відбудеться мітинг на підтримку міжнародної акції «Stop Putin’s War in Ukraine», завтра 10 червня о 19:00.
e-max.it: your social media marketing partner