Райкович пообіцяв таки збільшити кількість урн у Кіровограді

, КП

01517Кіровоградський міський голова Андрій Райкович пообіцяв, що по місту все таки збільшать кількість сміттєвих урн, про що «КП» ще торік просила у своїй петиції, під час свого звіту за два роки каденції сьогодні, 24 листопада.

– Сміттєві урни у місті повинні бути. Вони є. Але треба ще і велику свідомість громади з цих питань. Урни повинні бути. Вони будуть, їх будемо купувати, відновлювати і у 2018 році. Але, поставили урни нового зразка, а їх побили, потрощили, у річку покидали. З води витягли 11 урн! Ну кому це у голову прийшло?! Це наша молодь… Це ж не приїхав хтось із іншого регіону і не вкинув у річку. Тому прошу всіх, долучайтеся до цієї справи. Місто повинно бути чистим і охайним, – сказав Райкович.

Нагадаємо, торік «Кіровоградська правда» звернулася з петицією про збільшення кількості урн в обласному центрі. Міська влада пообіцяла виділити гроші на придбання, але до сих пір питання так і не вирішене.

Як повідомляла «КП», за словами головного комунальника міста Віктора Кухаренка, на придбання сміттєвих урн і контейнерів загалом виділили близько 180 тисяч гривень.
e-max.it: your social media marketing partner