Світловодці погрожують ініціювати відставку мера через бездіяльність

,

01537Жителі Світловодська погрожують ініціювати відставку міського голови Валентина Козярчука через бездіяльність.

Зокрема світловодці скаржаться на відсутність реакції з боку влади на неодноразові звернення з приводу систематичних порушень перевізників.


«(…)утретє звертаємося до вас із приводу систематичних порушень перевізниками умов укладених договорів про пасажирські перевезення на міському автобусному маршруті в режимі маршрутного таксі №24 та невжиття заходів відповідного реагування з боку посадових осіб (…). Системні порушення перевізниками графіків руху та відсутність реакції з боку замовника перевезень виконавчого органу влади – виконкому на ці порушення призвели до фактичного закриття маршруту №24. (…) Таку імітацію діяльності виконавчого органу влади і нехтування правами споживачів цієї послуги вважаємо злочином, вчиненим відносно великої кількості членів територіальної громади», – ідеться у заяві містян, опублікованій на сайті «Світловодськ».


Жителі Світловодська вимагають відновити рух на маршруті у повному обсязі, звбезпечити контроль за якістю перевезень.


Також люди вимагають провести громадські слухання з приводу стану перевезень і притягнути до відповідальності посадових осіб за таку злочинну бездіяльність.


«У разі ігнорування наших вимог будемо змушені ініціювати вашу відставку», – попереджають світловодці.


Заяву підписали понад шість сотень містян.


Як раніше повідомляла «КП», частина депутатів Світловодської міськради заявила про неучасть у сесійних засіданнях. Аналогічне рішення прийняли і окремі члени тамтешнього виконкому.

e-max.it: your social media marketing partner