Ще одна партія відхрестилася від Мольченка

,

04097Партія «Розумна сила» відхрестилася від членства у ній Олександра Мольченка з Новоукраїнки, якого підозрюють у злісному невиконанні обов’язків по догляду за дитиною. Відповідний коментар «КП» надали в обласній організації політсили.

«Дійсно, з Олександром Мольченком були короткострокові відносини. Він був членом партії «Розумна сила» та керівником Новоукраїнської районної партійної організації. Олександр Мольченко не спромігся гідно керувати парторганізацією, тому 25 вересня 2017 року на зборах його переобрали з посади голови організації, про що своєчасно повідомили органи юстиції. Цією ж датою Радою Кіровоградської обласної організації ПП «Розумна сила» його виключили з лав партії згідно з пунктом 3.7.2 Статуту партії (вчинення дій, які дискредитують партію)», – йдеться у коментарі.
 

0409804099

 

Як раніше повідомляла «КП», Мольченко став депутатом Новоукраїнської районної ради від партії Ляшка. Останні також заявили, що припинили з ним будь-які стосунки.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня поліція, медики та соціальні служби вимушені були через санкцію суду забрати чотирирічного сина від батьків Олександра та Наталії Мольченків. Замість 16 кілограмів, характерних для свого віку, малюк важив усього 7! Дорогою до лікарні дитина постійно просила їсти.
e-max.it: your social media marketing partner