У Новоукраїнці зібрали кошти на проект омріяного скверу

, КП

05405Громада Новоукраїнки зібрала необхідні 60 тисяч гривень для розробки проекту скверу на Соборній, про який тамтешні жителі давно мріяли. Тепер збиратимуть кошти на реалізацію задуму.

«Маю гарну новину – ми з вами вже зібрали 60 тисяч гривень для розробки дизайну майбутнього «Скверу на Соборній»! Не знадобилось навіть одного місяця для того, щоб віднайти необхідну суму коштів для оплати роботи дизайнерів, які будуть розробляти проект парку», – написав на своїй сторінці у Facebook міський голова Новоукраїнки Олександр Корінний і закликав продовжити збір. – «Запрошуємо тих, хто ще не встиг, але має бажання приєднатися до спільного будівництва парку, перерахувати посильну суму коштів, які будуть витрачені на інфраструктуру «Скверу на Соборній».

Нагадаємо, ініціював збір тамтешній мер Олександр Корінний. Реалізувати задум планують у рамках співпраці міської ради з проектом «Dobre», який передбачає співфінансування.


Долучитися до збору може кожен охочий – кошти можна переказати на рахунок Новоукраїнської ради сільськогосподарських товаровиробників – ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», розрахунковий рахунок 2600476255, МФО 380805, ідентифікаційний код 13762496.


У призначенні платежу вказати «Для парку».

e-max.it: your social media marketing partner