Бабуся ображених школярок з Олександрівки тепер сама контролюватиме харчування у навчальному закладі

,

Бабуся двох школярок – другокласниці Насті і третьокласниці Ярослави, над якими познущалася вчителька, бо родина відмовилася сплачувати додаткові гроші за належний безкоштовний сніданок, відтепер сама контролюватиме харчування у навчальному закладі. Про це вона повідомила «КП» особисто.

Жінка розповіла, що як тільки вона поскаржилася «КП», на проблему відреагували всі. І це при тому, що газета не називала ані прізвищ, ані номера навчального закладу!

За кілька днів після виходу статті директор олександрівської школи №1 Василь Бойко запевнив, що сніданки тепер безкоштовні. На це бабуся школярок повідомила, що такий привілей лише для її онучок. Власне, настільки непримиренна позиція жінки знову змусила керівника навчального закладу реагувати. Сьогодні він викликав її до себе і запропонував очолити комісію, яка слідкуватиме за харчуванням учнів.

– Директор доручив сформувати комісію із батьків, яка буде займатися перевіркою харчування дітей, – розповідає бабуся дівчаток. – Головою комісії він запропонував стати мені. Кількість членів маю обрати сама. А я йому кажу, якщо візьму на себе цю відповідальність, то на другий день прийду в їдальню візьму накладну і перевірятиму, скільки і за якою ціною працівники беруть продукти, чим годують, скільки чого залишається. Якщо я контролюватиму столову, то перевірятиму усіх – і комірника, і медсестру, і кухарів. Я не дозволю ображати своїх онуків, за них буду стояти до кінця!
e-max.it: your social media marketing partner