Сьогодні стартувала реєстрація на ЗНО

, КП

06334Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання розпочалася сьогодні, 5 лютого, повідомляють в Одеському регіональному центрі оцінювання якості освіти.

Реєстрація триватиме до 25 березня.


Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 18 березня.


Змінити реєстраційні дані можна буде тільки до 25 березня.


Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з математики. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов – 27 травня, з англійської мови – 28 травня, з фізики – 30 травня, з історії України – 4 червня, з біології – 6 червня, з географії – 11 червня. Останнє тестування основної сесії – з хімії, воно відбудеться 13 червня.


Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання, які не мали змоги зареєструватися в основний період, триватиме з третього до 20 травня. Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання оприлюднять до 30 квітня.


Нагадаємо, цьогоріч державну підсумкову атестацію за технологією зовнішнього незалежного оцінювання здаватимуть лише учні 11-х класів, а також студенти коледжів, технікумів і професійних училищ, які завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти. Учні 9-х класів здаватимуть підсумкову атестацію у письмовій формі, як і в попередні роки

e-max.it: your social media marketing partner