Бракоробів не допустять до тендеру на ремонт доріг у Кіровограді

,

2939Фірми, які торік неякісно відремонтували дороги у Кіровограді, повинні ліквідувати всі ці недоліки, інакше до тендеру на 2016 рік їх не допустять, заявив мер міста Андрій Райкович, сьогодні, 22 лютого.

– У минулому році ми виділили максимально багато коштів для приведення у відповідний порядок доріг і тротуарних частин, за що отримали в свою чергу дуже багато критики з боку міської громади. Через що ця критика? Через те, що фірми з ремонту доріг неякісно зробили свою роботу. Тому зараз необхідно перевірити всі дороги і разом із тим пред'явити претензії фірмам, які їх ремонтували. У разі якщо хоч одна з них відповідно до гарантійних зобов'язань не ліквідує недоліки в свої роботі, то до тендеру на 2016 рік її не допускати, – заявив Райкович.

Він також наголосив, що покарання фірм-бракоробів зводиться не тільки до недопуску їх до тендеру – правоохоронні органи в обов'язковому порядку проведуть розслідування і покарають винних.

Нагадаємо, більше тридцяти мільйонів гривень закладено в цьогорічному бюджеті Кіровограда на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг.
e-max.it: your social media marketing partner