Щоб звільнити директора школи-інтернату, обласна влада оголосила його в лікарняний розшук

,

Щоб звільнити директора Маловисківської школи-інтернату Олега Підгорного без будь-яких ускладнень, обласна влада підготувала терміновий запит на медичні заклади регіону, з’ясовуючи чи той до них не звертався за допомогою. Відповідний документ «КП» отримала у своє розпорядження, сьогодні, 18 березня.

Як пояснив «КП» сам Підгорний, переслідування розпочалися наприкінці минулого року. А на початку 2016-го з’явився цей документ.

– Влада дуже хвилювалася, щоб я не пішов на лікарняний і таким чином порушив їм план по моєму звільненню, – уточнив екс-директор навчального закладу.


3936
Як уже повідомляла «КП», наприкінці минулого тижня Підгорний отримав наказ про своє звільнення.

Він переконаний, позбавили його посади в незаконний спосіб, тож планує позиватися до суду на обласний департамент освіти і науки.

Тим часом очільник обласного департаменту освіти і науки Володимир Таборанський наполягає на законності звільнення і заявляє, що відповідальність за таке рішення лежить на ньому, а не на його шефові – першому заступнику голови облдержадміністрації Сергієві Коваленку, якому закидають у просуванні своїх на посади в системі освіти Кіровоградщини.

e-max.it: your social media marketing partner