Снайпери прикривали вихід Лозінського з колонії – журналіст

,

4144Керівництво колонії, в якій відбував покарання за вбивство екс-нардеп Віктор Лозінський, зі снайперами в засідці прикривало його достроковий вихід. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст телеканалу «1+1» Іван Гребенюк.

«Що можна сказати про систему, в якій особисто керівництво колонії зі снайперами прикриває в засідці достроковий вихід ув’язненого за вбивство екс-нардепа Лозинського, викликає на журналістів поліцію. Що можна сказати про пенітенціарну службу в цілому, яка намагалася також максимально утаємничити вихід нардепа, посилаючись на відсутність рішення суду в друкованому вигляді у них на руках і дослівно – «може завтра вийде, а може ще пізніше», а тут «хоп», проходить година і Вітя Лозінський з колонії за лічені секунди в «Ауді» стрибає і щосили «по газах», мабуть, святкувати. У нього сьогодні ж ще й день народження.

Що взагалі можна сказати про українські суди, прокуратуру, Закони, завдяки яким вбивці виходять на волю, не відсидівши і половини терміну.

Я не здивуюсь, що скоро буде ще один суд, на якому пана Лозінського взагалі виправдають, а Олійника – царство Небесне – охрестять самогубцем», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні суд випустив Лозінського на свободу.

Як повідомляла «КП», 20 квітня 2011 року Дніпровський райсуд Києва засудив Лозінського до 15 років позбавлення волі за вбивство Валерія Олійника в мисливських угіддях у Голованівському районі Кіровоградської області 16 червня 2009 року.
e-max.it: your social media marketing partner