Шахраї, які встановили пенсіонерці картонні двері, замінили їх на якісні

, Олена Сідорова

3801Жительці обласного центру, якій у березні шахраї «по акції»  за п’ять тисяч гривень – встановили картонні двері, замінили двері на якісні. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Євген Скирда і опублікував відео-звіт сьогодні, 13 квітня.  

«Сьогодні нарешті добрався до бабусі, яку обмануло ПП «Курінний». Обіцянку контора виконала (хоча і з затримкою), двері поміняли на хороші. Бабуся задоволена. Попередні «двері», через які виник конфлікт, залишили на пам’ять», – написав він.

Нагадаємо, 87-річній бабусі працівники підприємства «Курінний Б.В.», що зареєстроване в Новоархангельському районі, запропонували по «акції» для учасника війни встановити вхідні двері «найвищої якості» з двома замками за 50% від вартості.

«(…) Природно, бабуся була рада такій щедрій пропозиції і погодилася. 07.03.2016 відбулася установка цих високоякісних дверей загальною вартістю 5200 гривень, плюс ще з неї зажадали додатково 300 гривень ніби за установку! І це 50% від вартості, тобто виходить, що ці двері коштують 10 400 гривень?», – писав тоді Євген.  

 

e-max.it: your social media marketing partner