«Оптимізація»: Чорноіваненко ліквідує школу-інтернат

,

4358Обласна рада має намір ліквідувати Шостаківську школу-інтернат І-ІІ ступеня, що в Кіровоградському районі. Відповідний проект рішення вже оприлюднений на сайті органу самоврядування.

«(…) Доручити голові обласної ради забезпечити проведення в установленому порядку припинення діяльності юридичної особи публічного права – Шостаківської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ступенів шляхом її ліквідації…», – йдеться зокрема у проекті рішення.

Нагадаємо, кілька років тому Шостаківська школа-інтернат потрапила в епіцентр скандалу. Учениця поскаржилася на непедагогічні методи виховання. Втім висновок прокуратури спростував таку заяву. Скандал також спровокував хвилю перевірок інших інтернатних закладів в області.

На сьогоднішній день, згідно з даними обласного управління освіти, в інтернаті навчається понад вісім десятків дітей. Після закриття закладу, їх імовірно переведуть на навчання до інтернатів у Бобринці або в Пантаївці.

Шостаківська загальноосвітня спеціальна школа-інтернат І-ІІ ступенів Кіровоградської області має специфічний профіль – там навчаються діти з відхиленнями у розвитку.

Головою обласної ради є Олександр Чорноіваненко («Батьківщина»).

Як уже повідомляла «КП», у своїй декларації за 2015 рік Чорноіваненко спочатку не вказав суми грошей на рахунках у банках чи інших фінустановах, а після розголосу оприлюднив дані, зіславшись на «технічну помилку» кадровиків.

 

4357

e-max.it: your social media marketing partner