Адвокат вбивці-сатаніста не знала про його смерть

, Олена Сідорова

4201Державний адвокат Сергія Шипуліна, якого підозрювали у вбивстві та розчленуванні своєї семирічної похресниці, Ангеліна Дуднік до останнього не знала про смерть свого підзахисного. Попередню інформацію вона побачила в засобах масової інформації, повідомила «КП» захисниця сьогодні, 20 квітня.

– Про смерть мені ще ніхто офіційно не повідомляв, – каже Дуднік. – Я подала запит у слідчий ізолятор, щоб мені офіційно підтвердили або спростували цю інформацію. Особисто я побачила інформацію про його смерть в інтернеті, у Фейсбуці мені перекинули посилання на публікацію про його смерть. Слідство мені нічого не повідомляло. На судовому засіданні першої інстанції я просила, щоб засідання проводили в закритому режимі. Мені відмовили. Тому все, що сталося, було передбачувано. Цей результат був очікуваний.

Також адвокат наголосила, що, якщо спадкоємці не будуть наполягати на продовжуванні розслідування, то справу просто закриють.

Як повідомляла «КП» з посиланням на джерело в правоохоронних органах, за попередніми даними, Шипулін наклав на себе руки.

У пенітенціарній службі області припускають, що Шипулін вмер біологічною смертю.

Нагадаємо, 11 квітня Ленінський районний суд Кіровограда обрав Шипуліну міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці.

Як повідомляла адвокат підозрюваного, в перші дні перебування під вартою Шипулін вже намагався повіситися.

Нагадаємо, 39-річний кіровоградець Сергій Шипулін жорстоко вбив свою семирічну похресницю, а потім її розчленував. Убивцю затримали вночі в неділю біля власного будинку, попередньо влаштувавши засідку.
e-max.it: your social media marketing partner