Кіровоградські АТОвці розібрали паркан біля «Укртелекому»

, Олена Сідорова

4478У Кіровограді десяток демобілізованих учасників АТО розібрали огорожу, яку встановили перед «Укртелекомом» зранку сьогодні, 27 квітня. Пізніше на території за парканом, як пояснювали «КП» представники забудовника, планують відкрити магазин-кафе італійської кухні. Таким чином бійці висловили протест орендарю, якому вдалося отримати землю у середмісті Кіровограда в той час, коли для АТОвців не вистачає земельних ділянок навіть за містом.

– По-перше, паркан звели на тротуарі, він заважає людям ходити. Тротуар не може бути у чиїйсь власності. По-друге, нам не подобається, що люди, які ніколи не були в АТО, змогли отримати землю в самому центрі. А для АТОвців у нас землі немає!!! Скоро за гроші продадуть увесь Кіровоград, пройти буде ніде, бо тут хтось бізнес крутить! Прийшов хазяїн, викликав поліцію, взяли у всіх покази. Паркан ми повністю розібрали і склали під стінами пошти, – сказав «КП» демобілізований доброволець Василь.

Нагадаємо, спорудження огорожі розпочалося близько шостої ранку. Представники забудовника запевняли, що мають усі необхідні документи для початку будівництва. Проте керівництво «Укртелекому» на будівництво категорично не погоджується і планує через суд зупиняти будівництво.

 

4475

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4476

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4477

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner