На День Перемоги поки одні вшановували ветеранів, «Батьківщина» піарилася

,

4579На День Перемоги «Батьківщина», яку в області очолює голова облради Олександр Чорноіваненко, вийшла на ходу з партійними прапорами у Кіровограді. При цьому жодна інша політична сила не дозволила собі такого.

– Цей прецедент я вважаю порушенням не лише політичної, а й загальнолюдської етики. На мою думку, використати цей день для політичного піару і просування своєї політичної сили є недопустимим. Власне, жодна з політичних сил собі цього не дозволила, – прокоментував очільник БПП у Кіровограді Олександр Дануца.

– Вчинок «Батьківщини» не піддається жодному розумному поясненню. Такі свята мають бути поза політикою. Вочевидь «Батьківщині» важливіший самопіар, – вважає керівник фракції «Опозиційного блоку» у Кіровоградській міській раді Анна Ніжнікова і дякує усім кіровоградцям, що День Перемоги у місті пройшов спокійно і з повагою до ветеранів.

У Радикальній партії Ляшка вважають, що в цій ситуації нічого коментувати.
– Нічого коментувати. Може не знали, а може невиховані, – зазначив голова фракції радикалів у Кіровоградській міськраді Рафаел Санасарян.

– Вважаю, це не зовсім те місце і той час, де доречно було використовувати партійну символіку, – переконаний голова фракції «УКРОП» у Кіровоградській міськраді Михайло Бєжан.

– Знаєте, це питання ми вчора саме обговорювали із багатьма депутатами міськради з різних фракцій. І жоден із нас не міг зрозуміти вчинок «Батьківщини». Існує таке негласне правило, що в такий святий день, у таке свято ніхто не використовує партійну символіку… Вважаю, розділяти людей за партійним принципом неправильно, – прокоментував депутат міськради від «Нашого краю» Олег Краснокутський.

«Свободівці» тим часом вважають, що «Батьківщина» вчинила правильно. Мовляв, у такий спосіб висловила свою підтримку. Проте на запитання «КП», чи означає те, що інші учасники ходи, які вийшли без прапорів, не підтримують ветеранів, голова фракції Сергій Капітонов заявив, що його однопартійці самі всюди ходять із символікою, відтак нічого крамольного не бачить.

 

– На мою думку, не у всіх заходах місце політиці, – прокоментував «КП» голова фракції «Рідне місто» у Кіровоградській міськраді Олександр Шамардін.

Нагадаємо, у Кіровоградській міській раді зареєстровано дев’ять фракцій.

Як уже повідомляла «КП», представник «Свободи» Ігор Степура є заступником голови облради Чорноіваненка.

Степура подав порожню декларацію за 2015 рік.

Чорноіваненко також спочатку приховав, а потім, зіславшись на технічну помилку, показав свої статки.

Раніше зазначалося, що Чорноіваненко може позбутися посади, бо не пройшов спецперевірку.

e-max.it: your social media marketing partner