Правоохоронці заблокували роботу Держсанепідслужби області

,

5227У приміщеннях державної установи «Кіровоградський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» правоохоронці проводять обшуки у зв'язку із викриттям схеми отримання хабарів, яку організувало вище керівництво санепідслужби спільно з обласними керівниками, пише «112».

На другому поверсі, роботу на якому заблокували, знаходяться кабінети керівництва установи. Потрапити туди наразі неможливо. Правоохоронці причин зупинки роботи Центру не коментують, кажуть лише, що проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, сьогодні такі обшуки проводяться в 19 обласних управліннях Держсанепідслужб через затримання на хабарі головного санітарного лікаря України Святослава Протаса та начальника департаменту Санітарної служби України Олександра Чепурного, які організували схему отримання хабарів по всій Україні.

«Одночасно по всій країні проводяться обшуки, допитуються 19 головних санітарних лікарів областей, частина з яких також будуть затримані! Група чиновників на чолі з Протасом розробила і впровадила злочинну схему по розкраданню великої суми бюджетних коштів. На переведенні в готівку та отриманні першого ж траншу викрадених коштів (400 000 гривень) учасники афери були затримані», – повідомив міністр МВС Арсен Аваков.
e-max.it: your social media marketing partner