Поліцейські здали кров для хлопчика, який постраждав у ДТП в Кіровограді

, Олена Сідорова

5230Кіровоградські правоохоронці відгукнулися на прохання батьків і стали донорами для шестирічного Данила, який серйозно постраждав кілька днів тому внаслідок аварії на Київській, повідомляють в обласній поліції.

Поділитися з маленьким кіровоградцем своєю кров’ю необхідної групи та резус-фактора зголосилися працівники роти поліції особливого призначення при ГУНП, управління превентивної діяльності, управління інформаційного забезпечення Нацполіції області та патрульні поліцейські.

Тітка хлопчика Наталія розповіла правоохоронцям, що Данило вже прийшов до тями, але його стан поки що залишається стабільно тяжким.

Нагадаємо, аварія сталася в понеділок, 27 червня, по вулиці Київській у Кіровограді. 20-річний водій «Сітроену» перевищив швидкість, вилетів на зустрічну смугу і врізався у «Москвич». У машині знаходилося шестеро людей, з яких троє дітей. 59-річний водій «Москвича» помер в лікарні, решта пасажирів значно травмувалася.

За інформацією очевидців, водій «Сітроена» був у нетверезому стані. Пізніше з’ясувалося, що він є студентом льотної академії і сином колишнього начальника кіровоградської податкової – Олександра Постриганенка.

Як повідомляла «КП», винуватцю ДТП суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном два місяці без можливості внесення застави.

Допомогти Данилу можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 5168 7572 7703 5301 (Лисенко Анна Олександрівна, бабуся).
Телефон батька хлопчика: (050) 054-24-61 (Олександр Лисенко).

 

5231

5228

5229

 

e-max.it: your social media marketing partner