Фотографи влаштовують благодійні фотосесії, щоб зібрати кошти постраждалому в ДТП хлопчику

,

 5318Двоє кіровоградських фотографів – Олександр Козловський та В’ячеслав Демченко – влаштовують благодійні фотосесії, гроші з яких підуть на лікування шестирічного Данила Лисенка, якого травмував у ДТП нетверезий мажор Олександр Постриганенко.

«Як ви можете допомогти? Приходьте до нас 14 липня на благодійну фотозйомку. Місце проведення проекту – фотостудія «На Бродвеї». Усі отримані кошти підуть на лікування дитини», – пише на своїй сторінці у Facebook В’ячеслав Демченко.

Подробиці можна дізнатися, написавши в особисті повідомлення фотографам.

Вартість фотосесії – 150 гривень. Тривалість – 30 хвилин.

Адреса фотостудії: вулиця Гоголя, 87, другий поверх. 

 

Нагадаємо, аварія сталася в понеділок, 27 червня, по вулиці Київській у Кіровограді. 20-річний водій «Сітроену» перевищив швидкість, вилетів на зустрічну смугу і врізався у «Москвич». У машині знаходилося шестеро людей, з яких троє дітей. 59-річний водій «Москвича» помер в лікарні, решта пасажирів значно травмувалася.

За інформацією очевидців, водій «Сітроена» був у нетверезому стані. Пізніше з’ясувалося, що він є студентом льотної академії і сином колишнього начальника кіровоградської податкової – Олександра Постриганенка.

 

Допомогти Данилу також можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 5168 7572 7703 5301 (Лисенко Анна Олександрівна, бабуся).
Телефон батька хлопчика: (050) 054-24-61 (Олександр Лисенко).

e-max.it: your social media marketing partner