Під міськрадою люди вимагають дозволити їм провести автономне опалення (ФОТОРЕПОРТАЖ)

,

08Більше сотні жителів Кіровограда мітингують під стінами міськвиконкому з вимогою дозволити їм встановити в своїх помешканнях автономне опалення сьогодні, 6 липня.

Люди вийшли з плакатами «Ні, корупції у міськвиконкомі!», «Право людини обирати вид опалення, а не чиновників», «Обмеження прав людини є злочином», «Мосіна у відставку», «Споживач під захистом ст. 41, ст. 42 Конституції України). 

 

Мітингарі кажуть, що міськвиконком забороняє встановлювати індивідуальне опалення у квартирах і таким чином змушує їх платити непідйомну для них плату за неякісне централізоване опалення.

Як повідомляла «КП», непідйомні тарифи на опалення змусили кіровоградців відмовлятися від централізованої послуги і встановлювати індивідуальне опалення. Шість сотень письмових звернень надійшло на розгляд міжвідомчої комісії міськвиконкому з питань відключення багатоповерхових квартир від мережі централізованого теплопостачання. Проте дозвіл отримали тільки 36 мешканців багатоповерхівок, решта – відмову. Люди переконані: влада їм відмовляє умисно, бо лобіює інтереси теплопостачальних підприємств.

 

07

05

04

03

01

02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5321

5320

e-max.it: your social media marketing partner