Зал аплодував стоячи: апеляційну скаргу по мажору, який спричинив смертельне ДТП у Кіровограді, суд не задовольнив

, Олена Сідорова

08Апеляційний суд Кіровоградської області не задовольнив скаргу адвоката Олександра Постриганенка, підозрюваного у спричиненні смертельного ДТП, про обрання іншої міри запобіжного заходу не пов’язаної з триманням під вартою, сьогодні, 7 липня.

Суд залишив апеляцію без задоволення. Відтак рішення Ленінського районного суду Кіровограда залишається без змін.

Ухвала Апеляційного суду Кіровоградської області є остаточною і не оскарженню не підлягає.

Рішенню суду зал аплодував стоячи.

Тим часом адвокат Постриганенка переконував суд, що його підзахисний не ухилятиметься від відповідальності, не впливатиме на свідків та потерпілих.

– Слідчий суддя Ленінського районного суду безпідставно відмовив моєму підзахисному у визначенні розміру грошової застави. Ця ухвала є необгрунтованою і потребує перегляду. До того ж, суд не врахував того, що мого підзахисного доставляли в зал суду з обласної лікарні із численними травмами – струсом головного мозку, ушибом грудної клітки, – заявив він.

Як уже повідомляла «КП», адвокат підозрюваного оскаржує рішення Ленінського районного суду Кіровограда, який обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання Постриганенка під вартою протягом двох місяців без можливості внести заставу.

Тим часом на суді Постриганенко заборонив фото- та відео фіксацію щодо себе.

Окрім самих постраждалих на суді також присутні їхні родичі та громадські активісти. Останні тримають у руках плакати «Злочинцю грати», «Преступнику тюрьма».

Нагадаємо, кривава ДТП сталася 27 червня.

За свідченнями очевидців, 20-річний водій «Citroen» вилетів на зустрічну смугу і протаранив «Москвича», в якому знаходилося троє дорослих і троє дітей. Внаслідок аварії 59-річний водій «Москвича» помер у лікарні.

Решта пасажирів із травмами різної тяжкості були госпіталізовані. У найважчому стані внук загиблого – Данилко. Зараз шестирічному хлопчику небайдужі кірвоградці збирають гроші на лікування.

Згідно з даними поліції, підозрюваний був напідпитку.
e-max.it: your social media marketing partner