«КП» просить прокуратуру поновити слідство проти студентів-живодерів

,

4782Редакція газети «Кіровоградська правда» звернулася до прокурора області Анатолія Коваленка з заявою відновити слідство стосовно студентів Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету, які жорстоко вбили цуценя та зняли на відео його розчленування. Відповідну заяву «КП» направила до прокуратури сьогодні, 7 липня.

«Звертаємося до вас із заявою з приводу рішення Олександрійської місцевої прокуратури щодо закриття кримінального провадження стосовно студентів-живодерів Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету, які на початку квітня жорстоко познущалися над цуценям, спочатку втопивши тварину в пакеті з водою, а потім під наглядом викладача розчленувавши її.
Нагадаємо вам, що цей резонансний випадок насилля над собакою викликав бурхливу реакцію як у захисників тварин, так і в громадськості.
Відтак рішення про закриття провадження через відсутність у злочині ознак кримінального правопорушення не лише незаконне, а й цинічне!
З огляду на це, просимо органи прокуратури переглянути рішення про закриття провадження, скасувати його та продовжити розслідування заради встановлення істини у справі.
Редакція також наполягає на притягненні студентів-живодерів до кримінальної відповідальності, адже адміністративна відповідальність у даному випадку є занадто м’яким покаранням!
Повідомляємо, що «Кіровоградська правда» стежитиме за ходом слідства.
Про результат вашого рішення просимо повідомити редакцію у встановлені законом терміни», – йдеться у заяві.

5329

Як уже повідомляла «КП», кримінальне провадження проти студентів-живодерів правоохоронці закрили.

Нагадаємо, на початку квітня четверо студентів жорстоко познущалися над твариною, яку взяли у волонтерів. Першокурсники спочатку втопили цуценя в пакеті з водою, а потім під наглядом викладача його розчленували. Резонансний випадок насилля над твариною викликав бурхливу реакцію як у захисників тварин, так і в громадськості.

Пізніше спеціальна комісія, яка працювала в закладі, визнала поведінку студентів девіантною.
e-max.it: your social media marketing partner