Позов Ларіна про скасування перейменування Кіровограда вже в суді

,

larin 88Позов народного депутата, екс-очільника області Сергія Ларіна про скасування постанови про перейменування Кіровограда на Кропивницький зареєстрований до розгляду Вищим адміністративний судом України. Парламентарій каже, сьогодні вкрай важливо повернути жителям право самостійно визначати, як має називатися місто.

– Ми виконуємо свої обіцянки. Позов від мене як народного депутата про скасування постанови про перейменування Кіровограда вже зареєстрований у Вищому адмінсуді.
Маю надію, процес буде незалежним, прозорим і без політичного тиску.
Ми разом: і жителі міста, і команда юристів зробимо все можливе, щоб зупинити це «перейменувальне» беззаконня! – наголосив Ларін. – Ми маємо повернути жителям законне право самостійно визначати, як повинне називатися їхнє місто! Раз і назавжди поставити крапку в питанні перейменування, у маніпуляціях на цю тему, у тлумаченні і переписуванні історії, як це вигідно нинішній владі...

Політик зауважує, головне зараз не зміна вивісок, а розвиток міста.

– Сьогодні основне завдання не в зміні вивіски на в’їзді! А в розвитку міста! Щоб жити в ньому було комфортно. Щоб з’являлися нові підприємства, створювалися робочі місця, щоб медицина була доступною, щоб люди не їхали світ за очі в пошуках кращого життя... – пояснює він.

Ларін переконаний, законну справедливість рано чи пізно, але все ж удасться відновити.

– У тому, що ми переможемо, у мене немає сумнівів! Можливо, це станеться не зараз. Але це обов'язково відбудеться щойно наша команда повернеться до влади! Станеться вже дуже скоро, – підсумував він.

Нагадаємо, раніше Ларін закликав жителів підтримати позов про скасування перейменування Кіровограда.

Як уже повідомлялося, Верховна рада перейменувала Кіровоград на Кропивницький на своєму засіданні 14 липня.

У квітні КМІС і Соціологічна група «Рейтинг» презентували результати соціологічного дослідження на тему перейменування Кіровограда. Згідно з даними соціологів, переважна більшість населення Кіровограда – 82% – проти перейменування міста на Кропивницький.

e-max.it: your social media marketing partner