Кіровоградка, в квартирі якої живе кількадесят собак, відмовилася забрати своїх простерилізованих тварин

,

5409Активісти Кіровоградської організації захисту тварин «БІМ» вирішили допомогти одинокій 72­-річній пенсіонерці Антоніні Зеленецькій, яка роками тримає у своїй квартирі собак, простерилізувавши частину її чотирилапих. Жінка погодилася, проте згодом заявила, щоб волонтери не повертали їй собак, мовляв, вони їй не потрібні, повідомляє «БІМ» на своїй сторінці у Facebook.

Захисники тварин взяли на стерилізацію трьох собак, за що заборгували 900 гривень. Тварини дуже дикі, зашугані, напівлисі і з авітамінозом, констатують у «БІМі».

Волонтери просять у всіх небайдужих фінансової допомоги, аби хоча б заплатити борг за стерилізацію. Адже окрім цих собак, організація опікується більше 80 іншими колись залишеними напризволяще тваринами.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку Приватбанку 4731 2191 0010 0704 (Дорош Катерина Геннадіївна), або ж залишивши гроші в боксиках «БІМу» для пожертвувань, що знаходяться:


– у зоомагазині в центральному сквері;
– у кав’ярні в ТЦ «Реал» 1 поверх ;
– у кав’ярні «Крамниця шоколаду» по вулиці Дворцовій.

 

5737

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, в обласному центрі на останньому поверсі п'ятиповерхівки живе пенсіонерка, яка роками тримає у своїй квартирі десятки собак. Люди скаржаться, через таке сусідство у їхньому будинку стоїть жахливий сморід, чути цілодобове гавкання собак, а стелі у квартирах, що знаходяться під Антоніниною, – в коричневих патьоках…

Втомлені від постійних суперечок і категоричного небажання Антоніни чути їх, сусіди вирішили позиватися до суду. У заяві вимагатимуть примусово звільнити квартиру жінки від собак.

Як уже повідомляла «КП», захисники тварин просять небайдужих врятувати десяток собак, які живуть у квартирі кіровоградки.

e-max.it: your social media marketing partner