У Кіровограді вийшло друком видання «Сила життя» з успішними історіями бійців

, Олена Сідорова

5961У Кіровограді надрукували видання «Сила життя / Force of life», у якому розповідається про успішну реабілітацію бійців, які повернулися зі сходу. Про це на своїй сторінці у Facebook написала один із авторів проекту Вікторія Семененко.

«Сьогодні забрали із друку наше довгоочікуване видання «Сила життя». Наша команда підготувала перше на Кіровоградщині видання про бійців, які повернулися з неоголошеної війни, пройшли реабілітацію і тепер своїм прикладом надихають інших. Які вони, наші мужні, сильні, успішні герої? Як ми працювали над виданням? Хто підтримав? Про це ми розкажемо зовсім скоро під час презентації видання у вересні. Ми анонсуватимемо, а поки готуємося до презентації», – написала Вікторія.

Нагадаємо, над проектом працювала команда активістів, які зібрали дванадцять історій про героїв та створили три відеоролики, які налаштовують військових на повернення до мирного життя.

Спочатку надрукували 300 примірників, на які отримали кошти від Британської ради в рамках програми «Активні громадяни». У перспективі автори планують друкувати додатковий тираж для продажу. Виручені кошти направлять на допомогу бійцям.
e-max.it: your social media marketing partner