У Пантаївці в лісі знайшли кістки та речі, які можуть належати зниклій Софії Буц

,

5294У Пантаївці грибники знайшли людський череп 22 жовтня. На місце події викликали поліцію. Під час обшуку території правоохоронці виявили не тільки череп, а й інші фрагменти кісток та одяг. Тамтешні жителі припускають, що кістки та речі належать Софії Буц, яка зникла ще 1 травня, пише «Моя Олександрія».

– Чи мають знахідки відношення до Софії Буц, будемо встановлювати. У нас це буде окреме провадження. Проведемо експертизи і після експертиз зможемо сказати. Я думаю, ДНК-експертиза дасть чітку відповідь. Це не той випадок, коли останки свіжі, ми впізнали і конкретно впевнені, – сказав начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.


Мама дівчинки – Ірина розповіла, що речі схожі на доньчині. Але жінка сподівається, що Софія жива.


Череп, кістки мені не показували, але привозили сорочку і мокасини. І сорочка, і мокасини були цілі, добре збереглися, ободочок у мокасин прямо був біленький. Речі схожі на Софіїні, але це поки що не точно, треба проводити експертизи. У мене величезна надія на те, що дитина жива, – сказала мама дівчинки Ірина.

Як раніше повідомляла «КП», у селищі Пантаївка Олександрійського району на Великдень зникла 15-річна Софія Буц. Пошуки підлітка тривають досі.

e-max.it: your social media marketing partner