Кіровоградські школярі долучилися до благодійної акції «Для Мурчика своїми руками»

, КП

7435Учні кіровоградських шкіл №25 та №34 долучилися до благодійної акції «Для Мурчика своїми руками». Діти власноруч зробили для тварин іграшки та будиночки. Про це на сторінці «Кіровоградська організація захисту тварин «БІМ» у Facebook написала Олена Єрет.

«Завдяки Катерині Дорош, а також благодійній організації «Благодійний фонд Щаслива лапа» у нашому місті в школах пройшла акція «Для Мурчика своїми руками». Величезне спасибі школам, які брали участь – №25 та №34. Діти дуже старалися! І тепер у наших котиків величезна кількість іграшок, лежаночек, кігтеточок… А головне все це зроблено своїми руками і з любов'ю», – написала вона.

Нагадаємо, «КП» вручила відзнаку «Герой «КП» - «Серця року» вихованцям обласного комплексу (гімназії-інтернату-школи мистецтв), які багато років поспіль разом зі своїми наставниками й директором закладу Анатолієм Коротковим займаються волонтерством. Допомагають тваринам-безхатькам, влаштовують благодійні концерти, збирають гроші на лікування хворих, підтримують АТОвців – це ще не весь перелік того, як «коротковці» виручають тих, кому необхідна допомога. Кажуть, роблять це не тому, що так треба, – доб­рими ділами вони живуть.

Як повідомляла «КП», учні кіровоградських шкіл взяли участь у благодійній акції «Happy Гав для Сірка», яку проводили до Всесвітнього дня захисту тварин восени. Тоді діти збирали ліки та корм для тварин у притулку.

 
e-max.it: your social media marketing partner