Третій полк долучився до флешмобу, щоб привернути увагу до проблеми самогубства серед військових (ВІДЕО)

, КП

7516Військові третього окремого полку спецпризначення долучилися до всеукраїнського флешмобу #22PushupChallenge, аби привернути увагу до українських ветеранів, які пройшли війну на Донбасі, та до проблеми самогубств серед військових. Його суть полягає в тому, щоб 22 дні поспіль віджатися від підлоги 22 рази, відзняти це на відео, опублікувати у соцмережі і передати естафету своїм друзям.

Військовослужбовці прийняли естафету від Управління патрульної поліції у Кіровограді.

– Третій окремий полк спеціального призначення дякує нашим побратимам з патрульної поліції. Ми приймаємо естафету та передаємо її Управлінню сил спеціальних операцій та особисто командуючому генерал-майору Ігорю Глуньову… – сказали військові.

Нагадаємо, на Кіровоградщині до флешмобу долучилися поліцейські, волонтери та «КП».

Започаткував флешмоб в Україні відомий волонтер Олексій Мочанов. За його основу взяли закордонний варіант, який запровадили після того, як торік у липні Департамент у справах ветеранів США оприлюднив звіт за 2014 рік про самогубства серед американських військових. З’ясувалося, що за океаном близько 22 ветеранів щодня скоювали суїцид. Згодом цю цифру уточнили – 20 випадків за добу.

 

e-max.it: your social media marketing partner