Кіровоградців запрошують пройти безкоштовні курси першої медичної допомоги

, Олена Сідорова

7802Жителів обласного центру запрошують на безкоштовні 12-годинні курси першої медичної допомоги, повідомляють на сторінці громадської організації «Волонтерський рух першої допомоги» у Facebook.

Курс розрахований таким чином, щоб максимально охопити методи порятунку людини до приїзду швидкої. Інструктори розповідають не лише теорію, а й учать практиці.

За 12 годин занять учасникам розкажуть, як важливо дотримуватися здорового способу життя, нададуть базові знання про принципи надання першої допомоги при кровотечах, шоках, невідкладних станах, ранах, опіках, відмороження, травмах, непритомності, відсутності дихання, ситуаціях масового ураження.

Окрім того, усі отриманні знання відпрацьовуватимуть у змодельованих ситуаціях, максимально наближених до реальних.

По закінченню курсів після складеного заліку учасники отримають сертифікати.

Аби записатися на курси, достатньо заповнити анкету. У ній можна обрати зручний для занять час – з 16:00 до 18:30 або з 19:00 до 21:30.

Заняття проходитимуть на базі льотної академії. Пройти навчання можуть усі охочі.

Як писала «КП», курсанти Кіровоградської льотної академії, які одночасно є волонтерами обласної організації Товариства Червоного Хреста та громадської організації «Волонтерський рух першої допомоги» проводять при своєму виші безкоштовні курси першої медичної допомоги.
e-max.it: your social media marketing partner