Працівників «Нової пошти», які врятували дитину на пожежі, нагородили

, КП

9167Чотирьох працівників кіровоградського відділення «Нової пошти» №10 – Артема Макаренка, Тараса Швайку, Романа Тищенка і Станіслава Капоріна, які врятували маленького хлопчика на пожежі, нагородили сьогодні, 24 травня. Кожному вручили сертифікати на 1500 гривень і персональні подяки генерального директора компанії Олександра Бульби.

– Хлопці дійсно заслужили ці нагороди. Я вже сьомий рік у компанії працюю. У Кіровограді загалом гарний філіал, і цей колектив зокрема дуже дружній. При минулому керівництві у нас дещо зіпсувалися стосунки з клієнтами. Зараз ми відновлюємо репутацію. І велику роль у цьому відіграли працівники десятого відділення. За їхній мужній вчинок особисто від мене і нашого керівництва велике дякую. У нас ще буде корпоративний журнал, у якому напишуть про хлопців. Я ними пишаюся, – поділився з «КП» директор Кіровоградської і Вінницької філій «Нової пошти» Юрій Коваленко.


За героїчний вчинок працівникам «Нової пошти» дякують навіть сусіди і клієнти.


– Сусіди приходили, дякували, що не сталося більшої біди. Також після публікації в «КП» клієнти приходять, кажуть, що бачили про нас статтю у газеті, у соцмережах… Кажуть, що ми молодці. Починають розпитувати як все тоді відбувалося, – розповідає керівник відділення «Нової пошти» №10 Артем Макаренко і додає, що й досі не знає, як почувається врятована дитина. – Ми ще тоді, як виламали двері, поговорили з хлопчиком. Сказав, що все нормально. Це і все наше спілкування з родиною. Вперше і востаннє маму бачили після пожежі.

 

Як писала «КП», 28 квітня загорівся балкон однієї з триповерхівок по вулиці Соборній. У квартирі на той час був маленький хлопчик. Якби не працівники «Нової пошти», могло б статися непоправне.

Нагадаємо, редакція газети «Кіровоградська правда» звернулася до начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в області Віталія Миронюка з клопотанням відзначити геройський вчинок хлопців.

 

фото: Олена Карпенко

 

91689169917091719172917391749175

e-max.it: your social media marketing partner