У Кіровоградському районі селяни, в яких стріляли люди в камуфляжі, всю ніч охороняли контору від рейдерів

, Олена Сідорова

9186У селі Бережинка Кіровоградського району біля фермерського господарства «Нива-2010» всю ніч з 24 на 25 травня чергували тамтешні жителі.

Як розповідають «КП» селяни, близько 22 години вечора надійшло повідомлення, що до їхнього села їде три сотні невідомих чоловіків.

– Люди почали один одному дзвонити, швидко зібралися, пішли до контори. Без зброї. В основному це були жінки похилого віку, їхні діти, навіть малеча. Все, що у них було, – це по півпляшки питної води. Чергували там до півп’ятого ранку. Потім залишили чоловіків, а жінки розійшлися. Слава богу, ніхто не приїхав. Невідомо, що буде завтра-післязавтра, – розповіла «КП» бухгалтер підприємства Валентина Ілюхіна.

По тривозі пізно ввечері в село поїхали і бійці батальйону «Святослав». Окрім того, селяни виставили блокпости і шини автомобілей.

Нагадаємо, 23 травня надвечір у селі Бережинка Кіровоградського району навколо фермерського господарства «Нива-2010», яким 23 дні тому заволоділа фірма із Дніпра, стріляли у тамтешніх жителів і знімальну групу каналу «Кіровоград». У перестрілці поранили трьох людей.
e-max.it: your social media marketing partner