Під Побузьким працівники феронікелевого комбінату перекрили трасу, вимагаючи підвищення зарплати (ФОТО, ВІДЕО)

, Олена Сідорова

9708Поблизу села Пушкове, за 12 кілометрів від Побузького Голованівського району працівники феронікелевого комбінату перекрили трасу «Київ – Одеса» сьогодні, 27 червня. Вони вимагають підвищити їм заробітну плату на 30%.

– Перекрили. А що робити? Керівництво виходить, знову нам каже, що згодні підняти на 20%. Ми не згодні. Нам треба на 30%. Люди ходять по пішохідному переході, не пропускають машини. Завод не став, працює, у нас немає мети зупинити його роботу, – розповів «КП» учасник страйку.

Як писала «КП», вчора, 26 червня, близько трьох сотень працівників Побузького феронікелевого комбінату, що в Голованівському районі, другий день страйкують під адміністрацією із вимогою підвищити заробітну плату.

Нагадаємо, у червні 2015 року комбінат потерпів від рейдерського нападу. Тоді працівники цілодобово захищали завод від озброєних рейдерів і перемогли у протистоянні.

Побузький феронікелевий комбінат – єдине підприємство в Україні та на теренах колишнього Радянського Союзу, де у промисловому масштабі виробляється нікель із бідних окислених нікелемістких руд.

фото: надані учасниками страйку

 

9708

9709

e-max.it: your social media marketing partner