Онкохвора журналістка з Новомиргорода благає про допомогу

, КП

01176Журналістка газети «Новомиргородщина» 24-річна Анжеліка Вакуленко просить допомогти зібрати кошти на лікування. У дівчини лімфома Ходжкіна – рак лімфовузлів. Анжеліці призначили дороговартісне лікування, на яке, на жаль, не вистачає грошей.

«Призначили мені два блоки хіміотерапії, які складаються з двох дорогих і ледве доступних препаратів. (…) 135 тисяч гривень – це ціна одного блоку хіміотерапії. На цей курс ми гроші знайшли. У четвер повинні нарешті почати хімію. Якщо чесно, дуже чекаю цього дня. Це буде першим кроком! Навіть не віриться, перший крок до повноцінного життя. Але ж все впирається у великі кошти. Адже те, що ми маємо можливість зробити першу хімію, це тільки початок. Попереду ще одна хімія, потім контрольна томографія, і, якщо все піде так, як треба, а я знаю, що воно саме так і буде, то мене чекає два варіанти: або трансплантація кісткового мозку, або ще два таких самих курси для закріплення результату, вирішуватимуть лікарі. Трансплантація зараз коштує близько 180 тисяч гривень. Тому прошу всіх небайдужих відгукнутися на збір коштів», – пише на своїй сторінці у Facebook Анжеліка.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на карту «Приватбанку»: 5168 7572 9345 4486 (Вакуленко Анжеліка Олександрівна).

 

«КП» уже неодноразово писала про те, настільки знахабніли аферисти, що знімають благодійні кошти з рахунків важкохворих і волонтерів. Тому редакція вкотре нагадує: ніколи нікому не повідом­ляйте будь-які дані вашої банківської картки, а також, відкриваючи­ рахунок, у жодному випадку не прив’язуйте його до номеру мобільного телефону, який згодом публікуватимете для довідок.

e-max.it: your social media marketing partner